Telefonas Klaustukas Gestu kalba Sitemap
2017 m. liepos 18 d.

Nemokami IT kursai Nacionalinės bibliotekos lankytojams

Domitės IT technologijomis, programuojate, užsiimate 3D ar grafiniu dizainu, kuriate žaidimus? O gal jau dirbate vienoje iš šių sričių, bet jaučiate, kad norėtumėte patobulinti žinias ir išmokti šį tą naujo? Turime jums gerą žinią: visus 2017 m. galite naudotis nemokama Nacionalinės bibliotekos teikiama prieiga prie portalo www.pluralsight.com kursų anglų kalba.

Kur kreiptis ir kaip naudotis?

Pirmas žingsnis: norint mokytis, reikalingas Nacionalinės bibliotekos skaitytojo pažymėjimas, kuriuo galėtumėte jungtis prie kompiuterio; pažymėjimą galite įsigyti pagrindiniame registracijos ir informacijos punkte (II a.) arba portale www.ibiblioteka.lt; registracijos kainas ir taisykles rasite čia ›

Antras žingsnis: kreipkitės į Muzikos ir vizualiųjų menų, Humanitarinių mokslų ar Socialinių mokslų skaityklų darbuotojus, jie jums suteiks prieigą prie svetainės ir išduos ausines, kad galėtumėte mokytis netrukdydami kitiems skaitytojams (galite atsinešti ir savas).

Kviečiame rinktis iš daugybės mokymų anglų kalba:

Mokymus sudaro vaizdo medžiaga, transkriptas (vaizdo medžiaga, pateikta tekstu) ir užduotys. Galite rinktis iš trijų kursų sudėtingumo lygių:

  1. pradedantiesiems (beginner);
  2. vidutinio sudėtingumo (intermediate);
  3. pažengusiems (advanced).

Pasinaudokite puikia galimybe tobulėti!