Telefonas Klaustukas Gestu kalba Sitemap
2017 m. liepos 5 d.

Liepos 3–14 d.: „7 Ways“ – Vilniaus dailės akademijos magistrantų projektai

Artėjantį pirmadienį Nacionalinės bibliotekos Meno erdvė sulauks septynių svečių. Septynių jaunų dizainerių, ką tik baigusių studijas Vilniaus dailės akademijoje. Jie mūsų ir jūsų akims padovanos septynis savo žvilgsnius, įkvėpimus ir kūrybos būdus.

Šiuolaikinė vizualioji komunikacija – tai ne vien grafiniai ženklai. Tai – ištisi daugiasluoksniai projektai, vizualinės tapatybės koncepcijų ar sudėtingų rinkodaros strategijų elementai, kuriami remiantis tipografijos, formos, pavidalo, spalvų įvairove ir naujausiomis technologijomis.

Kviečiame apžiūrėti jaunųjų dizainerių darbus, sukurtus studijuojant vizualiųjų komunikacijų dizaino magistrantūroje. Čia rasite įvairiausių dizaino kalbų apraiškas: nuo vaizdo įrašų iki plakatų, nuo konceptualių projektų iki Algirdo Juliaus Greimo tekstų interpretacijų perteikimo vizualia kalba – netikėtų ir įdomių komunikacinio dizaino tyrimų, objektų ir eksperimentų.

Svečiuojasi: Rasa Jančiauskaitė, Edmundas Jankauskas, Anastasia Kulazhenko, Justė Linkutė, Kotryna Naraškevičiūtė, Eglė Palubeckytė ir Giorgio Ruggeri.

Trumpai apie parodą

Data liepos 3–14 d.
Laikas Nacionalinės bibliotekos darbo valandomis
Vieta Meno erdvė, V a.
Įėjimas laisvas