Telefonas Klaustukas Gestu kalba Sitemap
2017 m. liepos 7 d.

Liepos 12 d.: knygos „Vilniaus gatvės gyvos: gidas po miesto periferiją“ pristatymas

Riedant troleibusu Vilniaus gatvėmis ir žvalgantis pro langą, turbūt ne kartą teko stebėti, kaip didžiulis būrys žmonių žingsniuoja paskui jaunuolį su megafonu rankose. Albertas Kazlauskas – idėjos „Vilniaus gatvės gyvos“ sumanytojas, įkūrėjas ir labai netradicinis gidas, vedžiojantis smalsiuosius po „kitokias“ miesto dalis. Per dvejus metus jis surengė daugiau kaip 150 nemokamų ekskursijų vilniečiams po jų pačių miestą.

Neseniai pasirodė ir pirmoji jo knyga „Vilniaus gatvės gyvos. Gidas po miesto periferiją“, kurioje kviečiama leistis į 11 kelionių po miesto užkulisius ir patirti netikėtą atradimo džiaugsmą erdvėse, išsibarsčiusiose nuo Naujosios Vilnios iki Pilaitės. Daugiau kaip pustrečio šimto puslapių leidinį sudaro 11 maršrutų su žemėlapiais, išsamiais objektų aprašymais, didelio formato istorinėmis nuotraukomis ir vertinga archyvine medžiaga.

Sugundyti susitikti su savuoju miestu, ateikite ir į susitikimą su A. Kazlausku ir pirmąja jo knyga. Knygos pristatyme sužinosite, kodėl prasminga domėtis ne tik UNESCO įvertintu Senamiesčiu, bet ir papildyti ar aktualizuoti įdomybių lauką Vilniaus pakraščiais.

Trumpai apie renginį

Data liepos 12 d.
Laikas 18 val.
Trukmė 1,5 val.
Vieta Meno erdvė, V a.
Įėjimas laisvas
Daugiau informacijos socialiniame tinkle „Facebook“›www.gatvesgyvos.lt