Telefonas Klaustukas Gestu kalba Sitemap
2017 m. rugpjūčio 30 d.

Rugsėjo 1 d.: kino filmo „Paskutiniai Brėmeno muzikantai“ peržiūra

Maloniai kviečiame jau esamus ir būsimus Lietuvos nacionalinės Martyno Mažvydo bibliotekos kino klubo žiūrovus į muzikinio filmo „Paskutiniai Brėmeno muzikantai“ peržiūrą. Pirmąją rudens penktadienio popietę jums siūlome pažintį su režisieriaus Vaido Lekavičiaus 2005 metais sukurta muzikine drama. Filmas sukurtas pagal to paties pavadinimo spektaklį, Aido Giniočio ir Andriaus Kaniavos pjesės pagrindu. Spektaklis ilgus metus buvo savotiška „Keistuolių teatro“ vizitinė kortelė ir yra priskiriamas jų aukso fondui.

Filmas „Paskutiniai Brėmeno muzikantai“ – tai keistuoliška suaugusiesiems skirta Brolių Grimmų pasakos „Brėmeno muzikantai“ versija, iki skausmo džiuginanti populiariąja roko klasika. Keturi laisvos sielos muzikantai – Dovydas Petuchauskas (Andrius Kaniava), Olegas Rainis (Dalius Skamarakas), Rexas (Aidas Giniotis) ir Vidas Kanopa (Aurimas Meliešius) – susiburia į grupę, tikėdamiesi savo muzika nustebinti pasaulį. Jų kelias į šlovės olimpą kupinas netikėtumų, nuopuolių ir kuriozų. Jų gyvenimas pilnas aistros, netekties, džiaugsmų ir nusivylimų... Ir meilės tai pačiai mūzai – pakeleivingai merginai vardu Inga. Jų muzika sklidina „gėlių vaikų“ romantikos ir prarastų laikų nostalgijos. Visi jie – paskutiniai „Brėmeno muzikantų“ kartos mohikanai.

Tai laiko užgrūdintas ir visuomet laukiamas susitikimas su žinomais aktoriais. Tai brandžiausios Keistuolių teatro dainos ir muzikiniai numeriai, tenkinantys išrankiausių žiūrovų lūkesčius. Skirkite penktadienio popietę maloniai veiklai – kino filmo „Paskutiniai Brėmeno muzikantai“ peržiūrai.

Režisierius Vaidas Lekavičius. Operatorius Vytautas Vyšniauskas. Aktoriai: Ilona Balsytė, Andrius Kaniava, Dalius Skamarakas, Aurimas Meliešius, Aidas Giniotis, Darius Auželis. Muzika ir garsas Sigito Mickio. Prodiuserė Daiva Vaitekūnaitė.

Trumpai apie renginį

Data rugsėjo 1 d. 
Laikas 12 val.
Vieta Kino salė, V a.
Trukmė 2 val. 10 min.
Dalyvavimas dalyvių skaičius ribotas, prašome registruotis čia ›
Daugiau informacijos

socialiniame tinkle „Facebook“ ›

Svarbu maloniai prašome gerbti vieniems kitus ir atvykti laiku; vėluojantys žiūrovai į salę nebus įleidžiami