Telefonas Klaustukas Gestu kalba Sitemap
2015 m. gegužės 28 d.

Tiesioginė transliacija „Žemės ūkio naudmenų ir kitų plotų deklaravimas 2015 m.“

Gegužės 27 d. Lietuvos nacionalinės Martyno Mažvydo bibliotekos ministudijoje įvyko didelio populiarumo sulaukusi šių metų žemės ūkio naudmenų ir kitų plotų deklaravimui skirta vaizdo konferencija.

Tiesioginėje transliacijoje Nacionalinės mokėjimo agentūros (NMA) direktorius Erikas Bėrontas ir Tiesioginės paramos administravimo skyriaus vedėja Vida Timinskienė ne tik pristatė svarbiausias žemės ūkio naudmenų ir pasėlių plotų deklaravimo naujoves, bet ir atsakė į tiesiogiai konferencijos metu pateiktus su šia tema susijusius klausimus. 

„NMA klientų ratą sudaro didelis ratas žmonių – apie 170 tūkstančių pareiškėjų ir paramos gavėjų. Vien žemės ūkio naudmenis praėjusiais metais deklaravo daugiau kaip 140 tūkstančių pareiškėjų, o kiekvieną pasiekti ir su kiekvienu pasikalbėti yra sudėtinga“, – pasidžiaugdamas galimybe nuotoliniu būdu bendrauti ir atsakyti į rūpimus klausimus, sakė NMA direktorius Erikas Bėrontas. 

Konferenciją vienu metu stebėjo beveik 900 interneto vartotojų, jai pasibaigus peržiūrų skaičius išaugo daugiau nei dvigubai. Konferencijos dalyviai aktyviai teikė klausimus, į dalį iš jų atsakymus gavo tiesiogiai. 

Atsakymai į klausimus, į kuriuos dėl laiko stokos atsakyti nepavyko, bus pateikti elektroniniu paštu. Atsakymus į dažniausiai užduodamus klausimus taip pat galite rasti NMA svetainės skiltyje „Dažniausiai užduodami klausimai“

Šią konferenciją buvo galima stebėti tiesiogiai internete bei visose Lietuvos bibliotekose. 

Transliacijos įrašas: