Telefonas Klaustukas Gestu kalba Sitemap
2016 m. rugsėjo 30 d.

Vintažinis „Kito varianto“ sezono atidarymas

Kviečiame jau į 9-ąjį VšĮ „Kitas variantas“ sezono atidarymo renginį – tradicija tapusią kasmetinę šventę, suburiančią organizacijos savanorius ir moksleivius. Šių metų renginio tema – „Vintage“, tad dalyviai kviečiami pasikuisti senelių spintose ir paįvairinti savo aprangą vintažinėmis detalėmis.

VšĮ „Kitas variantas“ – neformaliojo ugdymo, pelno nesiekianti, savanorišku pagrindu veikianti organizacija, vienintelė Lietuvoje rengianti nemokamus tęstinius mokymus 14–19 metų mokiniams. Praktiniuose mokymuose, kurie vyksta jau  aštuonerius metus, ugdomos laisvos, drąsios ir mąstančios asmenybės, kuriančios geresnę Lietuvą.

Tai pirmasis VšĮ „Kitas variantas“ renginys, organizuojamas Nacionalinėje bibliotekoje. Tikimasi, kad bendradarbiavimas su Nacionaline biblioteka tęsis ir padovanos kitų bendrų projektų.

Renginys vyks spalio 1 d. 12 val. Lietuvos nacionalinės Martyno Mažvydo bibliotekos (Gedimino pr. 51, Vilnius) Konferencijų salėje. Numatoma renginio trukmė – 3 val. Organizatorė – VšĮ „Kitas variantas“, jai padeda Nacionalinės bibliotekos Vaikų ir jaunimo literatūros departamento Kultūrinės edukacijos skyrius. Daugiau informacijos http://bit.ly/2d7YpFN.

Dalyvių skaičius ribotas, todėl kviečiame registruotis internetu http://bit.ly/2dtQ1z9.

Atriedėk vienas, atriedėkit trise ar penkiolika – nesvarbu, stilingame „Kito varianto“ būryje pasikrausit pozityvios energijos visiems metams!