Telefonas Klaustukas Gestu kalba Sitemap
2017 m. vasario 2 d.

Antrasis iniciatyvos „Po mikrokompiuterį visiems Lietuvos vaikams“ renginys

Kviečiame į mikrokompiuterių hakatoną, kuriame susirinkę specialistai, entuziastai ir informacinių technologijų srities profesionalai mėgins išsiaiškinti, kuris mikrokompiuteris tinkamiausias ir patogiausias naudoti vaikų švietimo srityje.

Tai jau antrasis iniciatyvos „Po mikrokompiuterį visiems Lietuvos vaikams“ renginys. Jame dalyvaujantys mokiniai, mokytojai, kompiuterių specialistai ir visi, besidomintys šiuo projektu, kurs po vieną ar kelias pamokas su pasirinktu mikrokompiuteriu. Renginio dalyvius stebės komisija, kuri rinks nugalėtojus ir įrenginį, vėliau tapsiantį mokymosi platforma.

Po šio renginio Nacionalinėje bibliotekoje net dvi savaites vilniečiai ir miesto svečiai galės apžiūrėti mikrokompiuterių ekspoziciją ir išbandyti mikrokompiuterius. Lankytojams bus leidžiama patiems sukurti ką nors naujo iš bibliotekoje esamų mikrokompiuterių, juos testuoti ar įsivertinti jėgas kuriant mokomąją įrangą vaikams.

Renginys vyks vasario 4 d. 9–18 val. Lietuvos nacionalinės Martyno Mažvydo bibliotekos (Gedimino pr. 51, Vilnius) V a. Konferencijų salėje. Iniciatorė – Vilniaus miesto savivaldybė.

Dalyvių skaičius ribotas, todėl kviečiame registruotis ›