Telefonas Klaustukas Gestu kalba Sitemap
2019 m. sausio 30 d.

Sausio 31 d.: projekto „Šimtmečio Prezidentai“ finalas

Lietuvos šimtmečiui skirto projekto „Šimtmečio Prezidentai“ autorė – kūrybinė agentūra EZCO – maloniai kviečia dalyvauti finaliniame renginyje „Prezidentų protų mūšis“, kuris vyks Lietuvos nacionalinėje Martyno Mažvydo bibliotekoje. Šis projektas ir renginys skirtas priminti apie žmones, kurie darė įtaką ir kūrė Lietuvos istoriją pastaruosius šimtą metų.

Renginyje bus kalbama apie asmenybes, ėjusius ir einančius Lietuvos Prezidento pareigas nuo 1918 metų Valstybės atkūrimo iki dabar. Šios asmenybės, tokios ryškios, svarbios ir įdomios, tokios pat paprastos kaip ir mes visi. Jos kaip mūsų Lietuva, kaip mūsų pastarųjų 100 metų istorija.

Kviečiame kartu prasmingai praleisti laiką, domėtis politine aplinka ir aktyviai dalyvauti artėjančiuose Prezidento rinkimuose. Protus provokuos, tikrins ir vertins profesorius ir rašytojas Justinas Žilinskas.

Renginys atviras visiems. Į protų mūšio komandas kviečiame piliečius, svarbius Lietuvai asmenis ir Prezidentus. Vietų skaičius žaidimo komandose ribotas, paskubėkite ir registruokitės.

Trumpai apie renginį

Data sausio 31 d.
Laikas 18 val.
Vieta erdvė prie vitražo, III a.
Trukmė 3 val.
Dalyvavimas reikalinga registracija ›
Organizatoriai kūrybinė reklamos agentūra EZCO
Daugiau informacijos

socialiniame tinkle „Facebook“ ›
„Šimtmečio Prezidentai“ puslapyje ›