Telefonas Klaustukas Gestu kalba Sitemap
2019 m. liepos 8 d.

Liepos 8 d. – rugpjūčio 4 d.: Lietuvos mokinių fotografijų paroda

Maloniai kviečiame aplankyti jaunųjų Lietuvos fotografų parodą Lietuvos nacionalinėje Martyno Mažvydo bibliotekoje. Moksleivių sukurtų nuotraukų ekspozicija papuošė Vaikų ir jaunimo literatūros departamento erdves. Parodoje eksponuojami Lietuvos mokinių neformaliojo švietimo centro kasmet organizuojamo mokinių fotografijų konkurso darbai.

Pasak organizatorių, konkursu siekiama populiarinti fotografiją kaip saviraiškos priemonę ir ugdyti mokinių kūrybinius gebėjimus. Ilgametes tradicijas turinčiame konkurse dalyvauja ne tik įvairių fotografijos būrelių, studijų, klubų auklėtiniai, bet ir savarankiškai dirbantys jaunieji autoriai. Konkurso geografija apima visą Lietuvą – tarp konkurso dalyvių yra ir mažų miestelių, ir didžiųjų miestų mokinių.

2018 m. Lietuvos mokinių fotografijų konkursui 159 autoriai pateikė 1293 įvairių žanrų darbus: portretus, socialines ir gatvės fotografijas, fotoreportažus, natiurmortus, gamtos ir eksperimentines fotografijas. Parodoje atsiskleidžia mokinių kūrybos tendencijos, jų gebėjimai, estetinė pajauta, požiūris į aplinką, aktualias šiandienos problemas ir socialinius reiškinius.

Laukiame.

Visą virtualią konkurso parodą galima pamatyti Lietuvos mokinių neformaliojo švietimo centro tinklalapyje www.lmnsc.lt

Trumpai apie parodą

Data liepos 8 d. – rugpjūčio 4 d.
Vieta Vaikų ir jaunimo literatūros departamento erdvės, I a.
Laikas pirmadieniais-penktadieniais 10–21 val., šeštadieniais ir sekmadieniais 10–18 val.
Organizatorius Lietuvos mokinių neformaliojo švietimo centras
Daugiau informacijos socialiniame tinkle „Facebook“