Telefonas Klaustukas Gestu kalba Sitemap
2019 m. rugpjūčio 28 d.

Rugpjūčio 28 d.: paskaita „Kaip prakalbinti vaikus angliškai?“

Lietuvos nacionalinė Martyno Mažvydo biblioteka ir VšĮ „Saulės gojus“ kviečia į viešą paskaitą apie vaikų užsienio kalbos mokymo mitus ir realybę.

Visi žinome, kad mokytis užsienio kalbų – niekada ne per vėlu. O dėl to, ar per anksti, ginčijasi daugelis. Ar anksti pradėti mokytis antros kalbos gali būti žalinga? Ko reikia, kad vaikui būtų lengva išmokti užsienio kalbą? Apie tai ir dar daugiau sužinosite patyrusios pedagogės, užsienio kalbos mokymo ekspertės, leidyklos „Šviesa“ anglų kalbos ugdymo priemonių autorės Ramintos Rupšienės viešojoje paskaitoje „Kaip prakalbinti vaikus angliškai“.

„Žmogaus kalbos raidą tyrinėjantys mokslininkai sutaria dėl teigiamo ankstyvosios kalbos poveikio pažintinių procesų vystymuisi. Kritinis mąstymas, kūrybiškumas, lankstumas ieškant sprendimų – tai tik keletas tyrėjų nurodytų pažintinių gebėjimų, kuriais pasižymi ankstyvojoje vaikystėje su užsienio kalba supažindinti vaikai. Be to, jau nustatyta, kad šie vaikai pranoksta savo bendraamžius ne tik kalbiniais, bet ir matematiniais gebėjimais. Taigi kalbos mokymasis yra ne tik verbalinių įgūdžių tobulinimas, bet visą pažinimo kompetenciją plėtojantis procesas“, – teigia būsimos paskaitos autorė, mokytoja R. Rupšienė ir kviečia visus susidomėjusius atvykti į renginį Nacionalinėje bibliotekoje.

Būtina registracija ir skubėkite tai padaryti, nes vietų skaičius ribotas.

Trumpai apie paskaitą

Data rugpjūčio 28 d.
Laikas 18 val.
Vieta Renginių erdvė, III a.
Trukmė 1,5 val.
Dalyvavimas būtina išankstinė registracija
Organizatorius VšĮ „Saulės gojus“
Daugiau informacijos socialiniame tinkle „Facebook“