Telefonas Klaustukas Gestu kalba Sitemap
2019 m. spalio 7 d.

Atsinaujinusi Laisvalaikio skaitinių erdvė kviečia skaitytojus!

Rudeniui vis labiau įsibėgėjant, ilgėjant vakarams vis daugiau laiko praleidžiame namuose. Kodėl gi laisvalaikio nepaįvairinus gera knyga originalo kalba! Laisvalaikio skaitinių erdvėje naujos knygos rusų ir anglų kalbomis.

Tarp naujienų „New York Times“ bestseleriu tapusi Michiko Kakutani knyga „The death of truth“, nagrinėjanti Amerikos politines aktualijas. Sudėtingus politikos užkulisius atvers Steve’o Collio nauja knyga apie Pietų Azijos konfliktą ir Jungtinių Amerikos Valstijų vaidmenį jame „Direcotrate S“, įtraukiantis Annos Burns romanas „Milkman“ apie apkalbas, nepasitikėjimą, neveiksnumą ir sudėtingas to pasekmes. Ieškančius lengvesnės literatūros galbūt sudomins Andrew Seano Greerio romanas „Less“ apie Arthurą Lessą, kuris nuo užgriuvusių problemų gelbėjasi kelione aplink pasaulį. „Less“ – tai pasakojimas apie nesusipratimus, nesėkmes ir apie širdies gelmes.

Skaitantiems rusų kalba siūlytume Olgos Tokarczuk (Ольга Токарчук) romaną „Бегуны“ apie šių laikų klajoklius ir ieškotojus, kurie palieka savo artimuosius ir namus ieškodami gyvenimo tikslo, dažnai tikslu tampa pati kelionė. Detektyvų mėgėjams galbūt patiks Emily Bar (Эмили Барр) romanas „Ночной поезд“.

Šios ir daugelis kitų naujų Laisvalaikio skaitinių fondo knygų anglų ir rusų kalbomis skaitytojų laukia II aukšte esančiose lentynose.

Ieškančius knygų lietuvių kalba kviečiame apsilankyti Laisvalaikio skaitinių erdvėje III bibliotekos aukšte.

Primename, kad patikusias penkias knygas galima skolintis į namus 30 dienų, o prireikus pratęsti šį terminą dar 14 dienų.