Telefonas Klaustukas Gestu kalba Sitemap
2019 m. gruodžio 5 d.

Gruodžio 5 d.: diskusija „Saugesnės kelionės dviračiais ir e. paspirtukais 2020 metais“

Lietuvos Respublikos susisiekimo ministerija, siekdama skatinti darnų judumą miestuose ir saugų važiavimą dviračiais ar elektriniais paspirtukais, kviečia visuomenę pareikšti savo nuomonę.
Gruodžio 5 dieną Lietuvos nacionalinėje Martyno Mažvydo bibliotekoje vyks diskusija „Saugesnės kelionės dviračiais ir e. paspirtukais 2020 metais“.

Saugus važiavimas dviračiais ir e. paspirtukais neatsiejamas nuo išplėtotos infrastruktūros, saugių dviračių takų, pervažų. Sudarydamos darnaus judumo planus miestų savivaldybės rūpinasi infrastruktūros plėtra ir eismo saugumu. Diskusijoje bus kalbama, kokias dviratininkų infrastruktūros plėtros priemones 2020 metais ketinama diegti miestuose.

Dėl dviračių ir e. paspirtukų eismo šaligatviais tapusias aktualias problemas ateinančiais metais siekiama spręsti užtikrinant visų eismo dalyvių saugumą. Kartu su visuomene bus ieškoma bendro sutarimo dėl dviračių ir e. paspirtukų dalyvavimo viešajame eisme. Diskusijoje taip pat bus aptariami siūlymai, kurie padėtų populiarinti dviračių eismą.

Renginys nemokamas, tačiau būtina registruotis: http://bit.do/reg2020

Trumpai apie diskusiją

Data
gruodžio 5 d.
Laikas
10 val.
Vieta
Konferencijų salėje, V a.
Dalyvavimas
būtina registruotis: http://bit.do/reg2020
Trukmė
2,5 val.
Daugiau informacijos
socialiniame tinkle „Facebook“