Telefonas Klaustukas Gestu kalba Sitemap
2020 m. sausio 23 d.

Sausio 23 d.: švietimo projekto „Teisė kiekvienam“ paskaita „Prekių sauga ir kokybė: ką turi žinoti kiekvienas vartotojas?“

Nuo šių metų spalio mėnesio Mykolo Romerio teisės mokykla ir Lietuvos nacionalinė Martyno Mažvydo biblioteka pradėjo unikalų projektą „Teisė kiekvienam“, kurį įgyvendinant visuomenė bus supažindinta su aktualiausiais teisiniais klausimais ir galės nemokamai pasikonsultuoti su įvairių sričių teisininkais dėl individualių teisinių problemų. Kviečiame visus norinčius kiekvieną mėnesį dalyvauti teisinėse paskaitose aktualiomis temomis.

Trečiąją ciklo paskaitą skaitys Mykolo Romerio teisės mokyklos doc. dr. Lina Novikovienė. Jos tema – „Prekių sauga ir kokybė: ką turi žinoti kiekvienas vartotojas?“ Vartotojo teisė į tinkamą prekių kokybę yra viena kertinių vartotojo teisių. Tačiau ar visada ši teisė tinkamai užtikrinama? Ar visada įsigytas daiktas tenkina tavo lūkesčius? Įsigijai, gal gavai dovanų daiktą, kuris pasirodo esantis netinkamos kokybės, nesaugus, o gal tiesiog tau nepatinka? Ateik ir sužinok, ką tokiais atvejais daryti.

Po kiekvienos paskaitos Nacionalinėje bibliotekoje vyks teisinės konsultacijos. Interesantus konsultuos patyrę administracinės, civilinės, baudžiamosios, darbo, vartotojų ir kitų teisės sričių praktikai ir advokatai, prie jų prisidės ir studentai. Kompleksiniai klausimai bus registruojami ir sprendimų bus ieškoma papildomose konsultacijose.

Trumpai apie renginį

Data sausio 23 d.
Laikas 17.30 val.
Vieta Valstybingumo erdvė, II a.
Trukmė 1 val.
Dalyvavimas įėjimas laisvas
Organizatoriai Mykolo Romerio universitetas, Mykolo Romerio teisės mokykla, Nacionalinė biblioteka
Daugiau informacijos socialiniame tinkle „Facebook“