Telefonas Klaustukas Gestu kalba Sitemap
2020 m. vasario 14 d.

Mokymai senjorams „Muzikavimo valanda: žingsnis po žingsnio“

Vėl kviečiame senjorus registruotis į grojimo pianinu pamokas „Muzikavimo valanda: žingsnis po žingsnio“. 2019 m. jos sulaukė didelio susidomėjimo, tad pavasarį vėl kviečiame naujus muzikos mėgėjus.

„Muzikavimo valanda: žingsnis po žingsnio“ – tai trijų mėnesių mokymų ciklas neturintiesiems muzikinio išsilavinimo, bet besidomintiesiems muzika. Programa parengta Nacionalinės bibliotekos Muzikos ir vizualiųjų menų skyriaus profesionalų.

Muzikos pažinimo ir groti pianinu Muzikavimo erdvėje mokysitės 2–3 asmenų grupėmis, tad kiekvienas būsite įtraukiamas į muzikavimo procesą, o mokymų pabaigoje galbūt surengsime bendrą koncertą.

Kviečiame senjorus ateiti ir kartu pažinti muziką – mažinančią stresą, skatinančią kūrybiškumą, išlaisvinančią nuo kasdienybės. Be to, muzikos pamokos gali padėti atrasti naujų tikslų, įgyti naujų bendraminčių ar tiesiog įgyvendinti svajonę – išmokti groti pianinu.

Mokymų trukmė: 3 mėn.
Pradžia: 2020 m. vasario 19 d.
Pabaiga: 2020 m. gegužės 21 d.
Dažnumas: 1 val. per savaitę.
Laikas: trečiadieniais, 14.30–16 val. (I grupė) arba ketvirtadieniais 14.30–16 val. (II grupė)
Vieta: Muzikavimo erdvė, V a.
Registracija: Muzikos ir vizualiųjų menų skyriaus telefonu (8 5) 239 8677 arba el. paštu Šis el. pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį..
Registracijos laikotarpis: 2020 m. vasario 14–18 d.

Dalyvavimas nemokamas.