Telefonas Klaustukas Gestu kalba Sitemap
2020 m. rugsėjo 28 d.

Rugsėjo 28 d.: Vilniaus mikrorajonų garsynų garso takelių perklausa

Kirtimų kultūros centras su partneriais kviečia į Lietuvos nacionalinę Martyno Mažvydo biblioteką pasiklausyti, kaip skamba Vilnius. Renginio organizatoriai kvies naujai atrasti Vilniaus miesto dalių garsines aplinkas. Klausysimės garsovaizdžių iš penkių sostinės mikrorajonų: Kirtimų, Užupio, Naujosios Vilnios, Žirmūnų ir Naujininkų. Dalis garsų buvo įrašyti garsinių pasivaikščiojimų „Sonic Vilnius“ dalyvių, kita dalis – pačių pasivaikščiojimų moderatorių.

Garsynų garso takelių kūrėjai:

☊ Audrius Šimkūnas – Kirtimai,
☊ Vytis Puronas – kelio į Užupį garsovaizdis,
☊ Marielle Vitureau – Naujoji Vilnia,
☊ Yiorgis Sakellariou – Žirmūnai,
☊ William Bilwa Costa – Naujininkai.

Renginyje ne tik išgirsite mikrorajonų garso takelius, bet ir galėsite peržiūrėti keturis trumpuosius garsinių pasivaikščiojimų vaizdo pasakojimus, kuriuos sukūrė Aušra Umbrasaitė.

Ši perklausa yra projekto „Sonic Vilnius“ programos dalis. „Sonic Vilnius“ – projektas, kuriame telpa garsinių pasivaikščiojimų tyrinėjimo metodo procesualumas ir aplinkos garsų įrašymo meno aktualizavimas.

Būtina išankstinė registracija
Vietų skaičius ribotas.

SVARBU! Laikantis saugumo reikalavimų žiūrovų skaičius ribojamas. Lankytojai, turintys ūmių viršutinių kvėpavimo takų ligų požymių, į renginį neįleidžiami. Dalyviams privaloma dėvėti apsaugines veido priemones. Atsiprašome už nepatogumus.

Jeigu turite klausimų, galite susisiekti su mumis el. paštu Šis el. pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.

Maloniai kviečiame.

Trumpai apie renginį

Data
rugsėjo 28 d.
Laikas
19 val.
Vieta
Konferencijų salė, V a.
Trukmė
1,5 val.
Dalyvavimas
Organizatorius
Kirtimų kultūros centras
Rėmėjai ir partneriai
Lietuvos kultūros taryba, Vilniaus miesto savivaldybė, Lietuvos nacionalinė Martyno Mažvydo biblioteka, Lietuvos aklųjų biblioteka, „Palanga Street Radio“
Daugiau informacijos
socialiniame tinkle „Facebook“