Telefonas Klaustukas Gestu kalba Sitemap
2020 m. gruodžio 16 d.

Gruodžio 16 d.:  knygos „Žuvis medyje“ nuotolinis pristatymas

Leidykla „Tyto alba“ ir Lietuvos nacionalinė Martyno Mažvydo biblioteka kviečia į psichologės-psichoterapeutės Linos Vėželienės knygos „Žuvis medyje. Psichologo atsakymai į gyvenimo klausimus“ nuotolinį pristatymą. Tiesioginę transliaciją galėsite žiūrėti leidyklos „Tyto alba“ ir Nacionalinės bibliotekos „Facebook“ paskyrose.

Kaip žuvis vandenyje – įprasta sakyti apie žmogų, kuris yra savo vietoje ir puikiai jaučiasi. O kas, jei žmogui negera, jei jis – ne savo vietoje? Kas, jei jis jaučiasi lyg žuvis... medyje?

Žmonės dažnai atsiduria situacijose, kurios kelia stresą, didina nerimą, provokuoja vidinius konfliktus tarp proto ir jausmų, tarp „reikia“ ir „noriu“. Mes nuolatos verčiame save lipti į medį ir stebimės, kodėl daugėja problemų, nepavyksta suvaldyti emocijų, šlyja santykiai su artimaisiais, sutinkame vis „ne tuos“, dirbame „ne ten“, kodėl gyvenime trūksta džiaugsmo, meilės, ramybės ir netgi noro ką nors keisti... Jums pažįstama ši būsena? Tuomet sveiki įlipę į medį! O dabar metas iš jo ropštis ir grįžti į psichologinę gerovę.

Lina Vėželienė – knygos „Septynios didžiosios nuodėmės psichologo kabinete“ („Tyto alba“, 2018 m.), tinklaraščio „Gyvoji psichologija“ ir daugybės psichologinių straipsnių autorė. Konsultuoja individualiai, vadovauja psichoterapinėms, profesinio augimo ir šokio terapijos grupėms. Gyvena ir dirba Vilniuje.

Pokalbyje dalyvaus knygos autorė L. Vėželienė, Klaipėdos socialinės ir psichologinės paramos centro vadovė, socialinių mokslų daktarė, psichoterapeutė Dalia Puidokienė. Pokalbį moderuos „Tyto alba“ vadovė Lolita Varanavičienė.

Kviečiame jungtis ir dalyvauti.

Trumpai apie transliaciją

Data gruodžio 16 d.
Laikas 18 val.
Dalyvavimas leidyklos „Tyto alba“ ir Nacionalinės bibliotekos „Facebook“ paskyrose
Trukmė 1 val.
Organizatorė leidykla „Tyto alba“
Daugiau informacijos socialiniame tinkle „Facebook“