Telefonas Klaustukas Gestu kalba Sitemap
Iliustracija 2022 m. gegužės 31 d.

Pažintis su garso įrašų laikmenomis Muzikos ir vizualiųjų menų skaitykloje: prisiminkite arba atraskite įvairias garso įrašų formas

Vasaros savaitgaliais Nacionalinės bibliotekos Muzikos ir vizualiųjų menų skaitykloje susipažinkite su garso įrašų laikmenomis. Kviečiame registruotis į 20 minučių trukmės pažintį su vinilo plokštelių, garso kasečių, garso diskų ir kt. garso įrašų formomis!

Šiais laikais garso įrašų dažniausiai klausomės naudodamiesi skaitmeninėmis platformomis, tad vėl patirti garso įrašų pasirinkimo, įjungimo garso leistuvu ritualą tampa neįprasta ir kartais egzotiška. Trumpa pažintis su garso laikmenomis gali būti jūsų, jūsų šeimos ar draugų apsilankymo bibliotekoje dalis arba prasminga poilsio pertrauka tarp veiklų bibliotekoje.

Pažintinio apsilankymo metu išmoksite naudotis įvairių tipų grotuvais, pamatysite ir paliesite pastarojo šimtmečio garso laikmenas. Darbuotojas trumpai pristatys jų istoriją, savybes, pateiks įdomių faktų, parodys išskirtinius garso įrašų egzempliorius, saugomus bibliotekos fonduose.

Skirkite 20 minučių pažinčiai su garso įrašų įvairove, o vėliau, jei pageidausite – visą dieną mėgstamos muzikos klausymui.

Pažintis su garso įrašų laikmenomis skirta grupėms iki 5 asmenų.

Registracija Šis el. pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.

Muzikos ir vizualiųjų menų skaityklos darbo laikas:

birželį:

  • pirmadieniais–penktadieniais 8.00–21.00 val.;
  • šeštadieniais, sekmadieniais 10.00–18.00 val.;

liepą–rugpjūtį:

  • pirmadieniais–penktadieniais 10.00–21.00 val.;
  • šeštadieniais, sekmadieniais 10.00–18.00 val.