Telefonas Klaustukas Gestu kalba Sitemap

Renginiai ir parodos

Iliustracija

Vaikų piešinių paroda „Žaisminga kūrybinė įvairovė“

2022 m. vasario 1 d. – vasario 28 d.

Vasario 1–28 d. Lietuvos nacionalinės Martyno Mažvydo bibliotekos Vaikų ir jaunimo literatūros departamento erdvėse galima susipažinti su Nacionalinės Mikalojaus Konstantino Čiurlionio menų mokyklos 1–7 klasių Dailės skyriaus moksleivių kompozicijos darbų paroda.

Šioje parodoje dailės skyriaus mokytojos Austė Jurgelionytė-Varnė ir Vilija Starošienė pristato kompozicijos kūrybinę įvairovę. Lankytojai galės pamatyti skirtingus, žaismingus kūrinius: sugyvintų daiktų, pasakos personažų ir objektų įvairovę, įsivaizduojamo pasaulio objektų interpretaciją, tonalinio jautrumo, linijos raiškos galimybes.

Jau 75-erių metų veiklos tradicijas turinti Nacionalinė Mikalojaus Konstantino Čiurlionio menų mokykla yra orientuota į menui gabių vaikų ugdymą. Remiamasi geriausiomis Lietuvos kultūros ir švietimo tradicijomis, šalies ir Europos klasikinio meno ugdymo principais, žymiausių meno kūrėjų praktinės ir metodinės veiklos patirtimi, dirbama pagal originalias programas, ugdymo turinys praplečiamas šiuolaikinio meninio ugdymo naujovėmis ir technologijomis.

SVARBU! Lankytojai, turintys ūmių viršutinių kvėpavimo takų ligų požymių, į parodas neįleidžiami. Dalyviai privalo dėvėti nosį ir burną dengiančias apsaugos priemones (būtinai medicinines veido kaukes arba respiratorius), kaukių leidžiama nedėvėti neįgalumą turintiems asmenims, kurie dėl sveikatos būklės kaukių dėvėti negali ar jų dėvėjimas gali pakenkti asmens sveikatos būklei (jiems rekomenduojama užsidėti veido skydelį), laikytis saugaus atstumo, naudotis rankų dezinfekcijos priemonėmis. Atsiprašome už nepatogumus.

Trumpai apie parodą

Data
vasario 1–28 d.
Laikas
Vaikų ir jaunimo literatūros departamento darbo valandomis
Vieta
Vaikų ir jaunimo literatūros departamento erdvės, I a.
Dalyvavimas
įėjimas laisvas
Daugiau informacijos
socialiniame tinkle „Facebook“
Organizatoriai
Nacionalinė Mikalojaus Konstantino Čiurlionio menų mokykla, Lietuvos nacionalinė Martyno Mažvydo mokykla