Telefonas Klaustukas Gestu kalba Sitemap

Renginiai ir parodos

Renginio iliustracija

Istorijų pasakojimo dirbtuvės Palangos vasaros skaitykloje

2021 m. birželio 25 d. 10.00 val. – 17.00 val.

Lietuvos nacionalinė Martyno Mažvydo biblioteka kviečią vaikus nuo 8 metų į istorijų pasakojimo dirbtuves. Istorijų pasakojimas – būdas dalintis patirtimi, išsaugoti savo istoriją, suvokti supantį pasaulį ir vieniems kitus. Dirbtuvėse dalyviai galės susipažinti su bežodėmis knygomis ir išbandyti keletą istorijų pasakojimo edukacinių žaidimų. 

Bežodėse knygose istorija pasakojama naudojant tam tikrą vaizdų seką be teksto. Pastaruoju metu pastebėtas jų potencialas perteikiant istorijas daugiakalbėms bendruomenėms, vaikams, turinčiais skaitymo sutrikimų, ar tam tikrą negalią turintiems asmenims, jos tampa būdu užmegzti ryšį ir kolektyviai patirti pasakojimą, įveikiant kultūrinius ir kalbinius barjerus. Susitikime drauge su kitais dalyviais kviesime kurti bendras istorijas.

Dalyvių skaičius ribojamas iki 10.

SVARBU! Laikantis saugumo reikalavimų žiūrovai įleidžiami ne anksčiau nei likus 15 min. iki renginio. Lankytojai, turintys ūmių viršutinių kvėpavimo takų ligų požymių, į renginį neįleidžiami. Dalyviams būtina dėvėti apsaugines (medicinines) veido kaukes arba respiratorius, laikytis saugaus atstumo, naudotis rankų dezinfekcijos priemonėmis. Atėjus į renginį bus privaloma užpildyti COVID-19 anketą. Atsiprašome už nepatogumus. 

Trumpai apie dirbtuves

Data
birželio 25 d.
Laikas
10 ir 16 val.
Vieta
Palangos vasaros skaitykla, (Vytauto g. 72, Palanga)
Trukmė
45 min.
Dalyvavimas
atviras
Daugiau informacijos
socialiniame tinkle „Facebook“

Rekomenduojame