Telefonas Klaustukas Gestu kalba Sitemap

Renginiai ir parodos

Renginio iliustracija

Knygos „Iš kriminalisto gyvenimo“ pristatymas

2021 m. spalio 14 d. 18.00 val. – 19.30 val.

Leidykla „Alma Littera“ maloniai kviečia į Alvydo Sadecko ir Valdo Bartasevičiaus knygos „Iš kriminalisto gyvenimo“ pristatymą Lietuvos nacionalinėje Martyno Mažvydo bibliotekoje. Renginį ves žurnalistas Edmundas Jakilaitis.

Knygoje „Iš kriminalisto gyvenimo“ pasakojama kriminalistikos ir politikos istorija Lietuvai atgavus nepriklausomybę, analizuojamas organizuotas nusikalstamumas, jo priežastys ir šaknys, pokalbio metu bus aptariamos ir dabarties aktualijos bei galimi jų sprendimai.

Organizatoriai kviečia susipažinti ne tik su reikšminga ir unikalia knyga, bet ir vienais iš garsiausių šios srities profesionalų mūsų šalyje.

A. Sadeckas beveik du dešimtmečius dirbo kriminalistu, vadovavo Vidaus reikalų ministerijos 6-ajam skyriui, buvo pirmas atkurtos nepriklausomos Lietuvos kriminalinės policijos vadovas, vyriausiasis komisaras, pulkininkas, dirbo prezidento Algirdo Brazausko patarėju, Seimo nariu, 2000–2006 ir 2008 m. – Seimo Nacionalinio saugumo ir gynybos komiteto pirmininku. Apdovanotas ordino „Už nuopelnus Lietuvai“ Komandoro kryžiumi. Vienas bendrovės „Ekskomisarų biuras“ įkūrėjų ir bendraturtis.

Norėdami užtikrinti renginio dalyvių apsaugą, prieš atvykstant prašome registruotis.

Laukiame jūsų su galimybių pasu.

Apsauginių kaukių dėvėjimas renginio metu privalomas.

Trumpai apie renginį

Data
spalio 14 d.
Laikas
18 val.
Vieta
Konferencijų salė, V a.
Dalyvavimas
būtina registracija
Trukmė
1,5 val.
Organizatorius
leidykla „Alma Littera“
Daugiau informacijos
socialiniame tinkle „Facebook“