Telefonas Klaustukas Gestu kalba Sitemap

Renginiai ir parodos

Iliustracija

Stalo žaidimų vakarai Palangos vasaros skaitykloje

2022 m. rugpjūčio 16 d. 19.00 val. – 21.00 val.

Rugpjūčio 2, 9, 16 d. (antradieniais) 19 val. kviečiame smagiai praleisti vakarus žaidžiant įvairius stalo žaidimus Palangos vasaros skaitykloje. O po žaidimų prikaupus geros nuotaikos ir energijos keliauti palydėti saulės prie Baltijos jūros.

Palangos vasaros skaitykloje lauksime visų stalo žaidimų mėgėjų – ir tik pradedančių žaisti tokius žaidimus, ir jau patyrusių žaidimų ekspertų, įvairaus amžiaus dalyvių. Į žaidimų vakarą galima atvykti ir su savo komanda, ir vienam, čia jums surasime žaidimų partnerius.

Turėsite galimybę patys pasirinkti jus dominantį žaidimą, o stalo žaidimų vakarų moderatorė jums patars ir paaiškins taisykles. Į ją visada galėsite kreiptis kilus klausimų ar prireikus pagalbos.

Susidomėjusių laukia įvairaus amžiaus mėgėjams skirti leidybos namų „Terra Publica“ stalo žaidimai: „IQ ringas“, „Auksinis protas“, „Įdomiausios kelionės po Lietuvą“, „Kas ir kodėl?“, „Fotomedžioklė“, „APJOK Lietuvą“, „Byla baigta“, „1 iš 2. Ką renkiesi?“, „Metų laikai“, „Ypatinga Lietuva“, taip pat jų kitos serijos.

Visi stalo žaidimai parengti lietuvių kūrėjų.

REGISTRACIJA į stalo žaidimų vakarus.

Labai laukiame.

Trumpai apie renginį

Data
rugpjūčio 2, 9 ir 16 d.
Laikas
19 val.
Vieta
Palangos vasaros skaitykla, Vytauto g. 72
Trukmė
2 val.
Dalyvavimas
būtina registracija
Organizatorius
leidybos namai „Terra Publica“
Daugiau informacijos
socialiniame tinkle „Facebook“