Telefonas Klaustukas Gestu kalba Sitemap

Renginiai ir parodos

Naujienos iliustracija

„Study the World’23“ tarptautinių stovyklų forumas

2023 m. balandžio 1 d. 10.00 val. – 16.00 val.

Visi keliai veda į ateitį, tačiau kam klaidžioti, jei galite pasirinkti tiesiausią kelią? Apsilankykite tarptautinių stovyklų forume „Study the World’23“ ir judėkite kryptingai. 8–18 metų vaikai ir jų tėvai laukiami renginyje, skirtame patarti, išmokyti, supažindinti bei padrąsinti. Prestižinės mokyklos ir universitetai, užsienio kalbų mokymasis, karjeros testavimas ir tarptautiniai kalbų egzaminai. Visa tai rasite apsilankę Lietuvos nacionalinėje Martyno Mažvydo bibliotekoje 2023 m. balandžio 1 d.

Sužinokite daugiau apie tarptautines stovyklas bei susipažinkite su jų organizatoriais.
Užsienio mokslo įstaigų atstovai visiems asmeniškai ir išsamiai paaiškins, kaip pasirinkti vasaros stovyklą, kurioje būtų ne tik intensyviai lavinamos užsienio kalbos žinios, bet ir ugdomas jauno žmogaus savarankiškumas bei svarstoma specialybė išbandoma daugiakultūrėje aplinkoje.
Šeimos išgirs apie galimybę tobulinti anglų kalbos žinias tėvams ir vaikams skirtose programose Jungtinėje Karalystėje ir Maltoje. Forume susitikite su privačių užsienio mokyklų ir universitetų Ispanijoje, Vokietijoje ir Šveicarijoje atstovais. Sužinokite apie mokymo programas, užklasines veiklas ir jų absolventų pasiekimus.

Papasakosime, kaip pasiruošti tarptautiniams ir visame pasaulyje pripažįstamiems egzaminams.
AMES 30 metų rengia vaikus ir suaugusiuosius tarptautiniams egzaminams. Kalbėsime apie egzaminus ir jų naudą siekiant tarptautinio išsilavinimo, karjeros tarptautinėje organizacijoje ar darbo užsienyje. Sužinosite, kuo skiriasi IELTS parengiamųjų kursų efektyvumas Lietuvoje ir Anglijoje.

Kviesime dalyvauti žaidimuose ir dalinsime dovanas: AMES stovyklų bilietus, kursus ir karjeros testus.

Trumpai apie renginį

Data
balandžio 1 d.
Laikas
10–16 val.
Vieta
III a. atrijus ir Renginių erdvė (III a.)
Trukmė
6 val.
Dalyvavimas
norinčius dalyvauti forume prašome registruotis adresu www.studytheworld.lt
Organizatoriai
„AMES Education“, Lietuvos nacionalinė Martyno Mažvydo biblioteka
Daugiau informacijos
socialiniame tinkle „Facebook“ ir www.ames.lt