Telefonas Klaustukas Gestu kalba Sitemap

Biblioteka vaikams ir jaunimui

Renginio iliustracija

Mamų pokalbiai apie knygas ir knygos „Apie ką kalba mamos“ pristatymas

Lietuvos nacionalinė Martyno Mažvydo biblioteka maloniai kviečia mamas kartu su mažyliais ateiti į Vaikų ir jaunimo literatūros departamento skaitykloje vyksiantį renginį „Mamų pokalbiai tarp knygų ir apie knygas“. Pasikalbėsime apie skaitymą ir literatūrą.

Viena iš biblioterapijos pradininkių Lietuvoje dr. Daiva Janavičienė supažindins su skaitymo nauda, patars, kaip tinkamai pasirinkti knygas, kurios gali padėti spręsti problemas, suteikti šviesesnių minčių. Taip pat renginyje bus aptariama, kodėl vaikus reikėtų kuo anksčiau pratinti prie knygų. Susitikime bus pristatyta iš mamų pokalbių gimusi knyga „Apie ką kalba mamos“. Ją pristatys autorė ir modernių mamų klubo įkūrėja Eglė Vankevičė. 

Prašome registruotis ir dalyvauti.

Registracijos nuoroda čia.

SVARBU! Laikantis saugumo reikalavimų žiūrovai įleidžiami tik pagal išankstinę registraciją ir ne anksčiau nei likus 15 min. iki renginio. Lankytojai, turintys ūmių viršutinių kvėpavimo takų ligų požymių, į renginį neįleidžiami. Dalyviams būtina dėvėti apsaugines (medicinines) veido kaukes arba respiratorius ir laikytis saugaus atstumo. Atėjus į renginį bus privaloma užpildyti COVID-19 anketą. Norintys dalyvauti renginyje turi registruotis. Atsiprašome už nepatogumus. 

Trumpai apie renginį

Data
birželio 10 d.
Laikas
10.30 val.
Vieta
Vaikų ir jaunimo literatūros departamento skaitykla, I a.
Trukmė
1,5 val.
Dalyvavimas
būtina registruotis
Partneris
Modernių mamų klubas
Daugiau informacijos
socialiniame tinkle „Facebook“