Telefonas Klaustukas Gestu kalba Sitemap
2017 m. gegužės 4 d.

Visuotinis spaustuvininkų susirinkimas

Gegužės 3 d. Lietuvos nacionalinėje Martyno Mažvydo bibliotekoje vyko visuotinis Lietuvos spaustuvininkų asociacijos (LISPA) narių susirinkimas. Sveikinimo žodį jame tarė bibliotekos generalinis direktorius prof. dr. Renaldas Gudauskas. Jis akcentavo spausdinto žodžio svarbą, vertę, kultūrinį identitetą ir profesinio bendradarbiavimo galimybes.

Susirinkime buvo pristatyta LISPA veikla, daug dėmesio skirta Europos spaudos pramonės tendencijoms ir rinkos iššūkiams, 2017–2018 metų ekonomikos perspektyvoms ir knygų leidybai, supažindinta su gerosios praktikos pavyzdžiais.

 Lietuvos spaustuvininkų asociacija (LISPA) yra savarankiška, ne pelno siekianti organizacija, profesiniu ir bendros veiklos pagrindu burianti pažangias ir besivystančias įmones. Asociacija vienija spaustuves, mokslo institucijas, pažangias ir besivystančias įmones, atitinkančias Lietuvos spaustuvininkų asociacijos apibrėžtus patirties rinkoje, kokybės vadybos, metinės apyvartos kriterijus, suteikiančius įmonei patikimos verslo partnerės statusą.