Telefonas Klaustukas Gestu kalba Sitemap

Myštautaitė, Milda

Milda Myštautaitė
Tel. (8 5) 239 8690, el. p. Šis el. pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.

2006 m. baigė lietuvių filologijos studijas Vilniaus pedagoginiame universitete. Darbo funkcijos – rengti ir redaguoti lietuviškų periodinių leidinių, iki 1940 metų publikuotų tiek Lietuvoje, tiek užsienyje, bibliografinius įrašus ir juos kaupti Nacionalinės bibliografijos duomenų banke (NBDB). Kartu su kolegėmis yra ir nacionalinės bibliografijos rengėja – šiuo metu rengiamas leidinys „Lietuvos bibliografija. Serija B. Periodiniai leidiniai lietuvių kalba, 1823–1940. D. 2. Rankraštiniai ir dauginimo priemonėmis spausdinti periodiniai leidiniai“. Siekiant, kad darbas būtų išsamus, atminties institucijose nuolat ieškoma iki šiol nerastų ar nežinomų dokumentų, analizuojami įvairūs rašytiniai ir elektroniniai šaltiniai, apžvelgiama aktuali medžiaga, renkami nauji bibliografiniai duomenys, reikalingi pildant tiek NBDB, tiek būsimą leidinį.

  • Kėvišas, M.; Brazauskas, A.; Nedzveckienė, V.; Myštautaitė, M. Lietuvos regionų periodikos redaktorių požiūris į valstybinės paramos skirstymo žiniasklaidai principus. Žurnalistikos tyrimai, 2020, t. 14, p. 39–64. DOI: https://doi.org/10.15388/ZT/JR.2020.3