Telefonas Klaustukas Gestu kalba Sitemap
Naujienos iliustracija 2023 m. rugpjūčio 2 d.

Kviečiame dalyvauti „Emerald Management eJournals Collection“ duomenų bazės nuotoliniuose mokymuose

Kviečiame registruotis, prisijungti ir dalyvauti nuotoliniuose mokymuose, kuriuose turėsite galimybę daugiau sužinoti apie duomenų bazę „Emerald“ ir jos teikiamas paslaugas.

Šie mokymai yra nemokami, skirti studentams, mokslininkams, bibliotekų specialistams ir visiems, kurie rašo straipsnius, nori išleisti savo knygas, taip pat tiems, kurie domisi duomenų bazėmis ir jomis naudojasi. Mokymai vyks anglų kalba. Norintys galės gauti mokymų dalyvio elektroninį sertifikatą.

Siūlomos šios mokymų temos:

„Becoming a reviewer. Šių mokymų dalyviai gaus praktinių patarimų, kaip efektyviai atlikti žurnalo, knygos ar konkretaus aprašyto atvejo apžvalgą. Bus galimybė sužinoti, kaip gautos žinios gali praversti tobulinant savo rašymo įgūdžius.

Rugpjūčio 9 d. (trečiadienis) 17 val. Registracija ›

„Emerald Librarian Corner“. Kas yra „Emerald“ platforma? Koks „Emerald“ el. knygų kolekcijos turinys? Per mokymus bus pateikti atsakymai į šiuos ir kitus klausimus apie šią duomenų bazę.

Rugpjūčio 14 d. (pirmadienis) 17 val. Registracija ›

„Introduction to Emerald“. Vos vieną valandą trunkančiuose mokymuose bus pateikta „Emerald“ internetinių išteklių apžvalga. Klausytojai bus supažindinti su informacija apie naudingus elektroninius šaltinius tiek mokslininkams, tiek studentams.

Rugpjūčio 21 d. (pirmadienis) 17 val. Registracija ›

„Get ready to publish your book“. Rašote savo knygą ir norite ją išleisti? Šie mokymai skirti norintiems daugiau sužinoti apie knygų rašymą, redagavimą ir leidybą. Bus aptariami leidėjų atrankos metodai, įvairūs knygos gyvavimo ciklai.  

Rugpjūčio 23 d. (trečiadienis) 17 val. Registracija ›

„Get to know your Emerald eJournals. Mokymuose bus pateikta išsami „Emerald Insight“ platformos el. žurnalų kolekcijos apžvalga. Demonstracinėje versijoje bus aptarta el. žurnalų kokybė ir pateiktas jų reitingavimas.

Rugpjūčio 28 d. (pirmadienis) 17 val. Registracija ›

„Get ready to publish in a journal“. Mokymai skirti norintiems pagilinti žinias tarptautinių žurnalų leidybos srityje, bus galima sužinoti, kokia turi būti straipsnio struktūra ir kaip pasirinkti tinkamą žurnalą savo straipsniui.

Rugpjūčio 30 d. (trečiadienis) 17 val. Registracija ›

Daugiau informacijos apie duomenų bazės „Emerald“ mokymus rasite oficialioje svetainėje. Joje taip pat pateikiama informacija apie „Emerald“ teikiamas paslaugas ir produktus bei kitus naudingus duomenų bazės įrankius.

Lietuvos nacionalinės Martyno Mažvydo bibliotekos prenumeruojamose užsienio duomenų bazėse naršykite ir būdami ne bibliotekoje – prisijunkite per nuotolinę prieigą EZproxy su skaitytojo pažymėjimo numeriu. Atsivėrusiame lange duomenų bazių sąraše rinkitės Emerald Management eJournals Collection.

Visų Nacionalinės bibliotekos prenumeruojamų duomenų bazių sąrašą rasite čia.