Telefonas Klaustukas Gestu kalba Sitemap
2015 m. rugsėjo 22 d.

Tiesioginė transliacija „Mano elektra: taupiai ir paprastai?“

Rugsėjo 22 d. Lietuvos nacionalinės Martyno Mažvydo bibliotekos ministudijoje įvyko jau trisdešimt antroji tiesioginė transliacija, kurios tema –„Mano elektra: taupiai ir paprastai?“ Diskutuota apie racionalaus elektros vartojimo prasmę, taip pat buvo aptarta tebevykstanti LESTO konkurso bibliotekoms „Susipažinkime: savitarnos svetainė manoelektra.lt“ eiga.

Transliacijoje dalyvavo LESTO klientų aptarnavimo vadybininkė Jūratė Trakšelienė, kuri transliacijos žiūrovus skatino ekonomiškiau vartoti elektrą, papasakojo, kaip galima tai padaryti. Ministudijoje taip pat svečiavosi Šilutės rajono Fridricho Bajoraičio viešosios bibliotekos Informacijos skyriaus vyr. bibliotekininkė Dalia Vasiliauskytė, kuri plačiau aptarė idėją, laimėjusią LESTO konkurso I etapą. Trečioji transliacijos dalyvė, LESTO Socialinės atsakomybės projektų vadovė Agnė Juravičienė, pristatė II konkurso bibliotekoms „Susipažinkime: savitarnos svetainė manoelektra.lt“ etapą ir pakvietė jame aktyviai dalyvauti.

Jau antrus metus iš eilės Lietuvos nacionalinės Martyno Mažvydo bibliotekos partnerė elektros skirstymo bendrovė LESTO organizuoja racionalaus elektros vartojimo renginių ciklą šalies bibliotekose, kuriuose ir pristatoma naujoji savitarnos svetainė www.manoelektra.lt.

Transliacijos įrašas: