Telefonas Klaustukas Gestu kalba Sitemap
2016 m. rugsėjo 29 d.

Išskirtinė spaudos konferencija su Niko Vujičičiumi

Jau šį penktadienį, rugsėjo 30 d., Kauno „Žalgirio“ arenoje įvyks didžiausia motyvacijos konferencija Lietuvos istorijoje simboliniu pavadinimu „No Limits“. Šia proga organizuojama spaudos konferencija, į kurią kviečiame žiniasklaidos atstovus.

„Kiekvienam kartais pritrūksta motyvacijos ir pozityvumo. Visi nori gyventi gerai, tačiau daugelis yra įpratę laukti, kol kas nors kitas sukurs tą geresnį gyvenimą. Deja, niekas sėkmės, gero uždarbio ir, pagaliau, savigarbos bei vidinio pasitenkinimo jausmo ant lėkštutės nepatieks. Todėl kiekvienas turime atrasti noro veikti ir drąsos įgyvendinti savo svajones“, – teigia konferencijos organizatorius Darius Jonauskas.

Dideliems darbams ir net mažiems pokyčiams reikia įkvėpimo, kurio „No Limits“ konferencijoje bus galima pasisemti su kaupu. Daugiau nei devyni tūkstančiai klausytojų išgirs nuoširdų bei atvirą konferencijos vedėjo Mindaugo Stasiulio pokalbį su stipriausiu pasaulio žmogumi Žydrūnu Savicku apie tai, kokios vertybės ir asmeninės savybės atneša sėkmę, verslininko ir knygų autoriaus Igno Staškevičiaus mintis apie sėkmingos karjeros ypatumus ir televizijos laidų vedėjos Daivos Žeimytės moderuojamą diskusiją su žymiais ir patyrusiais vadovais apie tai, kokie žmonės pasiekia karjeros aukštumų ir kaip tapti vienu iš jų. Taip pat konferencijos dalyviai išgirs garsaus vokiečių lyderystės eksperto, bestselerių autoriaus Boriso Grundlo bei populiariausių Lietuvos lektorių pranešimus saviugdos ir profesinio tobulėjimo temomis.

Pagrindinis konferencijos akcentas – į lietuvių ir gestų kalbas verčiamas motyvacinis Niko Vujičičiaus pranešimas „Gyvenimas be ribų“ (angl. No Limits), kuriame bus kalbama, kaip įveikti net didžiausius sunkumus, pakeisti požiūrį į gyvenimą ir labiau juo mėgautis, kaip rasti įkvėpimo kasdieniuose darbuose. Ypatingo likimo vyras, gimęs be rankų ir kojų, šiandien džiaugiasi gyvenimu, kurio daugelis galėtų pavydėti – turi mylinčią žmoną, du sveikus vaikus, vadovauja ne pelno siekiančiai organizacijai „Life Without Limbs“ (liet. Gyvenimas be galūnių), keliauja po pasaulį ir savo istorija įkvepia šimtus milijonus žmonių mylėti ir gerbti vieniems kitus, tobulėti, siekti tikslų ir nepaisyti ribų. Kiekvienas Niko ištartas žodis yra be galo prasmingas ir svarbus, o jo įkvepiančios kalbos nepalieka abejingų.

Spaudos konferencija vyks rugsėjo 30 d. 15 val. Lietuvos nacionalinėje Martyno Mažvydo bibliotekoje (Gedimino pr. 51, Vilnius), 305 salėje. Numatoma renginio trukmė – 45 min. Išankstinė registracija nebūtina – laukiami visi žiniasklaidos atstovai, norintys pabendrauti su Niku Vujičičiumi ir užduoti jam klausimų.

Ką žinomi Lietuvos žmonės pasakoja apie Niką Vujičičių 

Niko Vujičičiaus kvietimas Lietuvai

Konferencijos „No Limits“ atstovė spaudai
Sandra Baltkojytė 
El. p. Šis el. pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį. 
Tel. 8 636 49682