Telefonas Klaustukas Gestu kalba Sitemap
2016 m. spalio 24 d.

Savaitgalį Nacionalinėje bibliotekoje atgijo „Kaltūnas“

Net tris dienas – nuo spalio 21 iki 23 dienos – Lietuvos nacionalinėje Martyno Mažvydo bibliotekoje nuotykių ieškotojų laukė spalvinga ir netikėta instaliacija-ekskursija visai šeimai „Kaltūnas“. Iš viso surengtos septynios ekskursijos. Visi jų dalyviai – nuo vos ropoti pradėjusių kūdikių iki mokyklinukų ir net jų tėvelių – buvo užsikrėtę puikia nuotaika.

Renginys sulaukė aktyvaus lankytojų susidomėjimo. „Užsiregistravusiųjų buvo tiek daug, kad teko žmonių skaičių grupėse padvigubinti. Kai kuriems, deja, turėjome atsakyti, kad vietų jau nebėra, tačiau jie visada gali sekti „Kaltūno“ tinklalapį ir pamatyti, kur „Kaltūnas“ artimiausiu metu pasirodys“, – įspūdžiais dalijosi renginio organizatorė.

„Kaltūno“ kūrybinė grupė – režisierė Saulė Norkutė, scenografė Šarūnė Pečiukonytė, garso dizaineris Vladas Dieninis ir video menininkas Narvydas Naujelis – labai džiaugėsi netradicinėmis Nacionalinės bibliotekos erdvėmis ir svetingumu. O mes savo ruožtu dėkojame „Kaltūno“ komandai už bendradarbiavimą ir linkime kuo didžiausios sėkmės šauniais pasirodymais džiuginant dar ne vieną dešimtį nuotykiautojų.

Daugiau apie „Kaltūną“ – http://www.kaltunas.lt/#kaltunas.