Telefonas Klaustukas Gestu kalba Sitemap
2016 m. gruodžio 15 d.

Nacionalinėje bibliotekoje – dailės kūrybinės dirbtuvės jaunimui

Artėjant žiemai kyla pagunda virsti meškomis ir snausti iki pat pavasario. Tačiau Nacionalinė biblioteka ragina, užuot sumeškėjus, pasimokyti šio to naujo – išradingai ir drąsiai eksperimentuoti, improvizuoti ir lavinti kūrybiškumą, meninę įžvalgą ir mąstymą, išmėginti įvairias tradicines ir šiuolaikines meno raiškos priemones. Visa tai pradinukai ir vyresni mokiniai kviečiami atrasti dailės kūrybinėse dirbtuvėse, kurių tikslas – ugdyti vaikų ir jaunimo dailės raiškos gebėjimus, estetinę nuovoką, supažindinti su šiuolaikiniu menu, skatinti turiningai leisti laisvalaikį.

Gruodžio 18 d., 12 val., Nacionalinėje bibliotekoje organizuojamos kūrybinės dirbtuvės jaunimui (nuo 12 iki 16 metų). 

Dirbtuves ves jauna kvalifikuota pedagogė, dailininkė Ieva Prūsaitė. Baigusi tapybos studijas Vilniaus dailės akademijoje, I. Prūsaitė nuolat dalyvauja įvairiose grupinėse dailės parodose, yra surengusi ir asmeninių parodų. Šiuo metu Ieva veda dailės edukacines dirbtuves Kaune.

Dirbtuvių dalyvių skaičius ribotas, todėl norinčius dalyvauti kviečiame registruotis el. paštu Šis el. pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.. Registruojantis prašome nurodyti vardą ir amžių.

Dirbtuvės vyks Nacionalinės bibliotekos (Gedimino pr. 51, Vilnius) V a. meno erdvėje. Numatoma vieno susitikimo trukmė – 1,5 val.

Organizatorius – Nacionalinės bibliotekos Paslaugų departamento Muzikos ir vizualiųjų menų skyrius.

Žiemą lavėk, ne meškėk!