Telefonas Klaustukas Gestu kalba Sitemap
2016 m. gruodžio 7 d.

„Hour of Code Lietuva“ – Lietuvos bibliotekose

„Ateikite švęsti ir šviesti rytojaus technologijų kūrėjus“, – skelbia renginio „Hour of Code“ šūkis, o jam antrina ir erdves šiai informacinių technologijų fiestai suteikia Vilniaus, Kauno, Klaipėdos ir regioninės bibliotekos. Viena jų – ir Lietuvos nacionalinė Martyno Mažvydo biblioteka.

Jei tau 6–14 metų, kviečiame prisijungti prie pasaulinės „Hour of Code“ iniciatyvos ir daugiau nei su 100 milijonų bendraminčių iš viso pasaulio švęsti technologijas. Įkvepiančiose erdvėse vienai valandai ir Lietuvoje susiburs daugiau nei 1 000 rytojaus kūrėjų, kurie kartu su Elza, „Žvaigždžių karų“ ar „Minecraft“ herojais išbandys smagias ir vis tobulėjančias programavimo užduotis.

Mentoriai kviečiami prisijungti prie kolegų iš „Vinted“, „Treatwell“, „Danske“, IBM ir kt. ir įkvėpti jaunuosius Lietuvos kūrėjus. Visu turiniu ir instrukcijomis rūpinasi organizatoriai.
Primename, kad reikia patiems atsinešti planšetinį arba nešiojamąjį kompiuterį.

Renginys vyks gruodžio 10 d. 11 val. Lietuvos nacionalinėje Martyno Mažvydo bibliotekoje (Gedimino pr. 51, Vilnius). Numatoma renginio trukmė – 1 val. Organizatorius – „Bit&Bite“, renginio draugai: Lietuvos nacionalinė Martyno Mažvydo biblioteka ir „Vinted“.

Renginys nemokamas, būtina mentorių ir dalyvių registracija:

Daugiau apie pasaulinę iniciatyvą www.hourofcode.com 

Sekite renginio naujienas „Facebook“ paskyroje ›

Kyla klausimų? Susisiekite Šis el. pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.