Telefonas Klaustukas Gestu kalba Sitemap
2017 m. vasario 24 d.

IFLA Vadybos ir rinkodaros komiteto susitikimas Vilniuje

Vasario 22–24 dienomis Lietuvos nacionalinėje Martyno Mažvydo bibliotekoje vyko Tarptautinės bibliotekų asociacijų ir institucijų federacijos (IFLA) Vadybos ir rinkodaros nuolatinio komiteto ir Tarptautinės bibliotekų rinkodaros vertinimo komisijos susitikimas.

Jungtinių Amerikos Valstijų, Kanados, Graikijos, Rusijos, Prancūzijos, Vokietijos, Lietuvos, Olandijos, Kinijos, Norvegijos šalių atstovai susitikime dalijosi bibliotekų rinkodaros veiklos įžvalgomis bei patirtimi. Be to, buvo apžvelgti šiuolaikiniai bibliotekų rinkodaros modeliai ir naujausios vadybos tendencijos. Tarptautinės bibliotekų rinkodaros vertinimo komisija susitikime apsvarstė geriausius bibliotekų rinkodaros projektus, kurie bus apdovanoti Lenkijoje vyksiančioje IFLA pagrindinėje konferencijoje.

Taip pat buvo aptarta ir patvirtina Vadybos ir rinkodaros nuolatinio komiteto 2017 metų veiklos ataskaita. Daug dėmesio skirta 2017 metų rugpjūtį Lenkijoje, Vroclavo mieste, vyksiančios IFLA konferencijos, kurios pagrindinė tema „Bibliotekos. Solidarumas. Visuomenė“ (angl. Libraries. Solidarity. Society), programai ir organizaciniams klausimams.