Telefonas Klaustukas Gestu kalba Sitemap
2017 m. kovo 24 d.

Muzikavimo erdvė jau atvira repeticijoms

Žengiame dar vieną žingsnį, paliekantį nebylų ir kiek rūstoką tradicinės bibliotekos veidą istorijos vadovėlių puslapiams. Atgal nesidairome: Lietuvos nacionalinė Martyno Mažvydo biblioteka kviečia naudotis ką tik įrengta muzikavimo erdve, atvira grojantiems, kuriantiems ar norintiems pažinti muziką.

Muzikavimo erdvė skirta repetuoti ar imtis muzikinių improvizacijų, mokytis, koncertuoti, muzikos entuziastų susibūrimams organizuoti. Erdvė pritaikyta groti individualiai ar grupėse įvairiais akustiniais ir elektriniais instrumentais. Čia jūsų įkvėpimo nekantriai laukia pianinas, gitariniai kubai ir mikrofonai. Šioje erdvėje ne tik maloniai praleisite laiką, bet ir tobulėsite – vykstančias repeticijas galima įsirašyti ir perklausyti. Muzikavimo erdvėje ketiname rengti teminius susitikimus, pamokas ir paskaitas, pristatysime naujus leidinius muzikos tema, kviesime klausytis koncertų.

Niežti rankos groti, tačiau nesumojate, ką? Susidarykite repertuarą peržvelgę Nacionalinėje bibliotekoje saugomus natų leidinius. Trūksta žinių? Pavartykite muzikos istorijos ir teorijos leidinius. Kūrybinių idėjų dovanos ir gausi vinilinių plokštelių kolekcija.

Nekantriai laukiame jūsų – neleiskite dulkėms nugulti ant įrangos, priverskite jas šokti pagal jūsų muziką!

Daugiau informacijos rasite čia ›