Telefonas Klaustukas Gestu kalba Sitemap
2017 m. kovo 29 d.

Išskirtinio vadovėlio pristatymas atskleis kokybinių socialinių tyrimų subtilybes

Prof. dr. Vilma Žydžiūnaitė ir doc. dr. Stanislavas Sabaliauskas, pirmojo Lietuvoje tokio pobūdžio ir apimties kokybinių tyrimų metodologijos vadovėlio „Kokybiniai tyrimai: principai ir metodai“ rengėjai, kviečia diskutuoti apie kokybinius tyrimus ir jų taikymo galimybes.

Susitikime pristatysime išskirtinį vadovėlį. Knygos turinys pateiktas pagal autentišką struktūrą, o kalba artima kiekvienam skaitytojui – nesvarbu, kokio amžiaus ar profesijos jis būtų. Vadovėlis unikalus ir pasirinktos auditorijos margumu – jis bus naudingas ir bakalauro programų studentams, ir magistrams, tačiau pravers ir doktorantams, mokslo daktarams ir įvairių sričių specialistams, savo kasdieniame darbe negalintiems išsiversti be kokybinių tyrimų.

Prof. dr. V. Žydžiūnaitė – Vytauto Didžiojo universiteto Edukologijos katedros profesorė ir vyriausioji mokslo darbuotoja, Šv. Ignaco Lojolos kolegijos direktoriaus pavaduotoja, vadovė studijoms ir mokslui bei Akademinės tarybos pirmininkė, Klaipėdos valstybinės kolegijos Sveikatos mokslų fakulteto Slaugos katedros profesorė ir asociacijos „Socialinio tyrėjo mokykla“ vadovė.

Doc. dr. S. Sabaliauskas – Lietuvos edukologijos universiteto Sporto ir sveikatos fakulteto Sporto metodikos katedros lektorius, Kūno kultūros ir sporto departamento prie Lietuvos Respublikos Vyriausybės Kūno kultūros ir sporto strategijos skyriaus patarėjas.

Leidinį pristatys abu jo autoriai, pokalbį moderuos doc. dr. Emilija Sakadolskienė. Nagrinėsime kokybinių tyrimų stipriąsias puses, gilinsimės į skirtumus tarp mokslinio teksto ir grožinio aprašymo, kokybinių tyrimų srities profesionalai atsakys į auditorijai kilsiančius klausimus.

Renginys vyks kovo 30 d. 18 val. Lietuvos nacionalinės Martyno Mažvydo bibliotekos (Gedimino pr. 51, Vilnius) III a. bendradarbystės erdvėje. Numatoma renginio trukmė – 2 val. Įėjimas laisvas.

Sekite renginio naujienas „Facebook“ paskyroje ›