Telefonas Klaustukas Gestu kalba Sitemap
2017 m. kovo 28 d.

Meno erdvė kviečia susitikti, susipažinti, mokytis ir patirti

Pasibaigus rekonstrukcijai, Nacionalinė biblioteka pasiūlė lankytojams ne tik bibliotekoms įprastų paslaugų ir funkcijų, bet ir įvairių daugiafunkcių erdvių, leidžiančių pasinerti į kūrybinę, švietėjišką ir bendrauti skatinančią veiklą. Pristatome dar vieną jų ‒ meno erdvę, kurioje vartotojai gali rinktis iš plataus kūrybinių vyksmų spektro.

Meno erdvės aplinka sudaro galimybę atsitraukti nuo įprastos aplinkos ir rutinos, suteikia priemonių išlaisvinti kūrybinę raišką, pristatyti kitiems ir patiems pažinti meno reiškinius. Čia organizuosime susitikimus su menininkais, meno istorijos, teorijos ir kritikos profesionalais, pedagogais, kuratoriais, kultūros vadybininkais, leidėjais ir kitais kultūros sričių atstovais. Kviečiame pasinaudoti galimybe dalyvauti įvairiapusiuose kultūros mainuose ir prisiliesti prie kūrybinės patirties. Šįsyk raginame ne tik tokioje veikloje dalyvauti, bet ir ją inicijuoti.

Esame atviri skirtingų patirčių, išsilavinimo ir įvairių amžiaus grupių žmonėms, menininkams profesionalams ir mėgėjams, meno disciplinų pedagogams, meno terapijos atstovams, akademiniam jaunimui – visiems, norintiems pažinti meno pasaulį, atrasti ir plėtoti savo kūrybines galias.

Siekiame sukurti palankią aplinką, kurioje galėtumėte kurti ir pažinti tiek tradicinius, tiek šiuolaikinius kultūros reiškinius, plėsti suvokimo ribas, bendrauti. Tikimės, kad meno erdvė taps unikalia vieta mokytis ir daugeliui dovanos įkvėpimą kurti.

Daugiau informacijos rasite čia ›