Telefonas Klaustukas Gestu kalba Sitemap
2017 m. balandžio 11 d.

Puiki diena išklausyti aktoriaus Dominyko Vaitiekūno sėkmės istoriją

Kaip manai, ką veiksi balandžio dvyliktąją ir kokia bus jos pabaiga? Leisk mums spėti. Labiausiai norėtum, kad tądien virš galvos šviestų milžiniška saulė, būtų kokių plius penkiolika. Giedram danguj šir-vir-vyrautų paukščiai. Vakarop susitiksi su seniai matytu bičiuliu. Gerdami kavą judu žingsniuosite Gedimino prospektu, juoksitės, dalysitės vasaros ir tolesnės ateities planais. Nepajusit, kaip prieisit Nacionalinę biblioteką. Užsuksit ten. Sutiksit būrį bendraminčių, kurių diena bus buvusi tokia pati puiki kaip ir jūsų.

Tame būryje bendraminčių bus ir Dominykas Vaitiekūnas – šokantis ir televizijos laidas vedantis aktorius ir dainininkas. Ko gero, net nepastebėsit, kaip greitai prabėgs valanda, per kurią charizmatiškasis linksmuolis Dominykas papasakos savo sėkmės istoriją. Ir suteiks ryžto įgyvendinti mažus ir didesnius planus, apie kuriuos kalbėjotės su bičiuliu gurkšnodami kavą pakeliui į čia.

Ar sutinki, kad tokia balandžio 12-oji būtų visai šauni? Jei taip, tuomet pasižymėk kalendoriuje tą dieną kaip itin svarbią.

Susitikimas su aktoriumi D. Vaitiekūnu vyks balandžio 12 d. 18 val. Lietuvos nacionalinės Martyno Mažvydo bibliotekos (Gedimino pr. 51, Vilnius) Bendradarbystės erdvėje (III a.). Renginį organizuoja Nacionalinė biblioteka ir VšĮ „Kitas variantas“. Įėjimas laisvas.