Telefonas Klaustukas Gestu kalba Sitemap
2017 m. gegužės 5 d.

Gegužės 4, 8 d.: kūrybinės savęs pažinimo dirbtuvės, kviečiančios prabilti per piešinį

Žodis turi ribą. Piešinys padeda šią savotišką cenzūrą apeiti. Žodis fiksuoja. Piešinys padeda išlaisvinti, pamatyti tai, kas nematyta. Lavindamas kūrybiškumą, lavini mąstymą. Piešdamas grupėje, gali išreikšti tai, ko negali išsakyti žodžiais. Kviečiame pabudinti saviraišką ir susipažinti su savimi dar geriau, o gal ir iš naujo – piešiant ir bendraujant kūrybinėse dirbtuvėse, vadovaujamose Donato Budriko.

D. Budrikas studijuoja filosofiją ir psichologiją. Laisvu nuo studijų laiku užsiima grafiniu ir papuošalų dizainu, savanoriauja Vilniaus miesto psichikos sveikatos centre, aktyviai dalyvauja miesto kultūriniame gyvenime, organizuoja įvarius meninius renginius jaunimui ir vyresnio amžiaus žmonėms. Štai, apsilankys ir Nacionalinėje bibliotekoje.

Susitikę išklausysime trumpą įvadą, susipažinsime su vaizdinių ir simbolių reikšmėmis. Vėliau rinksimės mums aktualią temą ir piešime, analizuosime tai, ką sukūrėme, kalbėsimės ir... augsime. Atkreipiame dėmesį, kad galite rinktis iš dviejų dirbtuvių datų – lyg ir nelieka priežasties neatvykti, ar ne?

Laukiame jūsų gegužės 4 arba 8 d. 9 val. Lietuvos nacionalinės Martyno Mažvydo bibliotekos (Gedimino pr. 51, Vilnius) Meno erdvėje (V a.). Numatoma susitikimo trukmė – 1,5 val. Organizatorė – Nacionalinė biblioteka. Įėjimas laisvas.

Dalyvių skaičius ribotas, todėl kviečiame registruotis el. paštu Šis el. pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.