Telefonas Klaustukas Gestu kalba Sitemap
2017 m. gegužės 4 d.

Gegužės 6 d.: skirtukų gaminimo dirbtuvės

Nors įprastai Nacionalinėje bibliotekoje veikianti „Žaisloteka“ savaitgaliais nedirba, artėjantis šeštadienis bus išskirtinis – šią dieną kviesime pasižvalgyti joje dar nebuvusius mažuosius ir jų šeimos narius, taip pat ir dalyvauti šioje jaukioje erdvėje organizuojamose dirbtuvėse.

Lankytojai galės pasigaminti po ryškų, spalvingą ir smagų knygų skirtuką. Knygų puošmenas, neleidžiančias pamesti perskaitytų eilučių pabaigos, gaminti padės „Žaislotekos“ darbuotoja Rita. Ji mielai atsakys ir į klausimus, kylančius apie „Žaislotekoje“ teikiamas paslaugas.

Gamindami skirtukus, lankytojai galės išsirinkti ir naudotis vienu iš Ritos pasiūlytų šablonų, bet tikimės, kad ir patys atrasite netradicinių sprendimų, kuriuos padiktuos neišsenkanti vaikų vaizduotė.

Vaikų užimtumo centras „Žaisloteka“ – Nacionalinės bibliotekos erdvė, kurioje tėveliai, norintys pasinaudoti bibliotekos paslaugomis, gali palikti savo mažuosius skaitytojus ir tyrinėtojus dirbančių specialistų priežiūrai. Paslauga teikiama nemokamai. Daugiau apie „Žaisloteką“ skaitykite čia ›

Trumpai apie renginį

Data

gegužės 6 d.

Laikas

esate laukiami jums patogiu metu, nuo 12 iki 15 val.

Vieta

Nacionalinės bibliotekos (Gedimino pr. 51, Vilnius) vaikų užimtumo centras „Žaisloteka“, I a.

Įėjimas

laisvas, renginys draugiškas šeimai