Telefonas Klaustukas Gestu kalba Sitemap
2017 m. gegužės 8 d.

Gegužės 9, 11, 16 d.: kūrybinės dirbtuvės „Gyvybės medis“

Lietuvos nacionalinė biblioteka kviečia lankytojus atitrūkti nuo rutinos, įprastos aplinkos ir pasinerti į kūrybines dirbtuves.  Laukdami tikro pavasario visi drauge kursime „Gyvybės medį“ –  besprogstančiais pumpurais, apsipylusį įvairiaspalviais žiedais, linkstantį nuo sunkių vaisių, saugomą žvėrių ir aptūptą gražiausių paukščių giesmininkų.

Kūrybinėse dirbtuvėse lankytojai sužinos, kas iš tiesų yra „Gyvybės medis“, kur ir kokiais tikslais buvo vaizduojamas, pamatys „Gyvybės medžio“ pavyzdžių. Taip pat bus supažindinti su koliažo technika, visomis šiam darbui reikalingomis medžiagomis ir priemonėmis. Kūrybinių dirbtuvių dalyviai pagamins vieną bendrą darbą, kuris liks bibliotekai. Be to, kiekvienas pageidaujantis pasidarys po atvirlaiškį ir jį pasiliks sau.

Renginys vyks net tris kartus skirtingu laiku, tad viliamės, kad lengvai ištaikysite progą prisijungti prie „Gyvybės medžio“ auginimo.

Dalyvių skaičius ribotas, todėl maloniai kviečiame registruotis el. paštu Šis el. pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.

Trumpai apie renginį

Data gegužės  9, 11, 16 d.
Laikas 9 d. – 18 val., 11 d. – 10 val.; 16 d. –18 val. 
Trukmė 1,5 val.
Vieta Meno erdvė, V a.