Telefonas Klaustukas Gestu kalba Sitemap
2017 m. birželio 1 d.

Nacionalinė biblioteka knygas išduoda į namus

Lietuvos nacionalinė Martyno Mažvydo biblioteka plečia savo paslaugų spektrą – jau atidaryta Laisvalaikio skaitykla. Nuo šiol unikali galimybė visiems Nacionalinės bibliotekos skaitytojams, trokštantiems knygas skaityti ir namuose, – dabar jums nereikia skubėti į biblioteką, kad perskaitytumėte dar vieną romano skyrių. Laisvalaikio skaitykla atveria knygų skrynią ir kviečia išsirinkti mėgstamiausią knygą, neštis ją į namus ir skaityti, skaityti, dar kartą skaityti... Prie kavos ar arbatos puodelio, o gal vasaros vėjui tyliai šiurenant knygos puslapius parke, besidžiaugiant ne tik saulės, bet ir knygos šviesa. Kviečiame į Laisvalaikio skaityklos atvirąjį fondą, kurį sudaro daugiau kaip 6 000 leidinių.

Laisvalaikio skaitykloje galite rasti leidinių iš šių sričių: lietuvių ir užsienio šalių grožinės literatūros, populiariosios medicinos, psichologijos, technologijų, kultūrologijos, filosofijos, religijos, teologijos, literatūros mokslo ir kritikos, politikos, teisės, kulinarijos, etnografijos, istorijos.

Atidarymo proga kvietėme visus knygų mėgėjus įsisukti į lindihopo šokių ritmą ir linksmą, vasariškomis spalvomis ir emocijomis spinduliuojantį renginį. Laisvo šokio dvasią dovanojo „Hopper’s“ studijos šokėjai.

Laisvalaikio skaityklos paslaugas rasite čia ›