Telefonas Klaustukas Gestu kalba Sitemap
2017 m. birželio 15 d.

Birželio 16 d.: muzikinis susitikimas su grupe „Watermark“

Birželio 16-osios vakarą Europos didmiesčius ir miestelius įspūdingais meno šou ir įvairiais projektais drebins jau tradicine tapusi „Kultūros naktis“, ne išimtis – ir mūsų sostinė Vilnius. O kai miestas nemiega – nemiega ir Nacionalinė biblioteka.

Šurmuliuojančio prospekto lankytojai, ieškantys kamerinės aplinkos, vakarėjant kviečiami užsukti į Nacionalinę biblioteką, nes šį vakarą kokybiškos muzikos gurmanams savo koncertinę programą pavadinimu „Spoken Word and Music“ pristatys išskirtinio braižo grupė „Watermark“.

Gyva akustinė muzika, artima dainuojamosios poezijos žanrui, bus atliekama talentingų ir charizmatiškų kūrėjų trio. Kaip įprasta šiam muzikos stiliui, ypatingas dėmesys skiriamas ne tik melodijai, bet ir dainų turiniui. Eilėse įvairiaspalvėmis garsų intonacijomis skamba šie pasikartojantys motyvai: šviesa ir tamsa, jų amžinoji priešprieša, žmogaus gyvenimo prasmės ir dvasinio augimo kelio temos, patetiškai perteikiama liūdesio patirtis, charakteringas vaidmuo skiriamas atminčiai, figūruojančiai kaip svarbiausia būties liudininkė. Poezijos ir muzikos dermė – taip galime įvardinti muzikinius „Watermark“ eksperimentus.        

Neeilinėmis muzikinėmis istorijomis klausytojus džiugins virtuozai: Michaelis Pennockas (gitara, vokalas), Malcolmas Stewartas (tekstų autorius), Dmitri Yanov-Yanovsky (violončelė).

Trumpai apie renginį

Data birželio 16 d.
Laikas 19.30 val.
Vieta Muzikavimo erdvė, V a.
Trukmė 1 val.
Įėjimas laisvas
Daugiau informacijos socialiniame tinkle „Facebook“ ›