Telefonas Klaustukas Gestu kalba Sitemap
2017 m. birželio 13 d.

Birželio 16–18 d.: animacijos studijos „Animapaletė“ filmų peržiūra

Vilniaus J. Vienožinskio dailės mokyklos animacijos studija „Animapaletė“ gyvuoja jau 13 metų. Studijos vadovė Sandra Vydmontė džiaugiasi, kad studijoje įkvėpimą randa daugiau kaip 40 jaunųjų kūrėjų. Smagu, kad esama tiek atkaklių, nuoseklaus darbo nesibaidančių entuziastų: juk vieno filmo kūrimo procesas trunka visus mokslo metus.

„Animapaletėje“ gimę mokinių kūriniai dalyvavo ne viename tarptautiniame animacijos filmų festivalyje, jaunųjų atlikėjų ir dailininkų festivalyje-konkurse „Skambinu, įsivaizduoju, piešiu“ pelnė apdovanojimų. Kviečiame pasigėrėti jaunųjų talentų kūryba ir palydėti plojimais mokyklos baigimą žyminčių diplomų teikimo ceremoniją. Šia proga parengtoje trijų dienų programoje pristatysime iš viso 35 animacinius filmus.

Birželio 16 d. į Nacionalinę biblioteką rinksis ne tik jaunieji animacijos filmų kūrėjai, bet ir jų tėvai bei draugai. Iškilmingoje diplomų teikimo ceremonijoje koncertuos Vilniaus „Ąžuoliuko“ muzikos mokyklos auklėtiniai. Kviečiame atvykti visus norinčius.

Birželio 17 d. kviečiame į Kino salę, kurioje vyks susitikimas su studijos „Animapaletė“ vadove, režisiere, menininke S. Vydmonte. Išvysime ir 2016 bei 2017 m. diplomantų sukurtą animaciją.

Birželio 18 d. galės užsukti nespėjusieji atvykti šeštadienį, kartosime animacijos peržiūrą.

Trumpai apie renginį

Data birželio 16–18 d.
Laikas 16 d. – 18.30 val., 17 d. – 16 val., 18 d. – 12 val.
Vieta 16 d. – Konferencijų salė; 17 ir 18 d. – Kino salė; V a.
Trukmė 1 val.
Įėjimas laisvas, renginys draugiškas šeimai
Organizatoriai Nacionalinė biblioteka ir Vilniaus Justino Vienožinskio dailės mokykla
Daugiau informacijos socialiniame tinkle „Facebook“ ›