Telefonas Klaustukas Gestu kalba Sitemap
2017 m. rugpjūčio 28 d.

Rugsėjo 6 d.: fraktalų piešimo dirbtuvės su Brigita Paulauskiene

Ir vėl kviečiame į kūrybines dirbtuves. Šįkart siūlome mokytis piešti fraktalus. Esame tikri, kad tie, kurie bandė šį meditacijos ir saviraiškos būdą, tikrai norės įgytą patirtį sutvirtinti. O tie, kuriems tai naujiena, – patirs dar vieną nuotykį kelyje į savęs pažinimą ir ugdymą. Patirtimi dalinsis Brigita Paulauskienė – dizainerė, sertifikuota fraktalų piešimo metodo mokytoja, turinti 13 metų tokių piešinių kūrimo ir piešiančiųjų konsultavimo patirtį. Ji yra ir pirmosios lietuviškos knygos apie fraktalus „Nusipiešk gyvenimą, kokio nori“ autorė.

„Esu laisva menininkė. Piešdama fraktalinius piešinius jau ilgą laiką, nuolat stebiuosi, kad mano entuziazmas ir įkvėpimas vis didėja. Kiek nuostabių dalykų mano (ir ne vien mano) gyvenime įvyko per tą piešimą. Toks jausmas, kad piešinys pertvarko erdvę ir laiką, veda į naujus atradimus ir galimybes. Fraktalai – neslūgstantis džiaugsmas ir spalvų magija, kuriais norisi dalytis su visais“, – teigia B. Paulauskienė.

Fraktaliniai piešiniai – vienas iš būdų geriau pažinti save. Tai – labai paprasta piešimo technika, grindžiama spontanišku linijų kūrimu ir spalvinimu. Tokiu būdu piešdami atveriame savo meninį suvokimą, pasineriame į meditacijai prilygstančius apmąstymus. 

Fraktalinis piešimas naudojamas kaip efektyvi metodika dirbant su emocinių problemų, traumų, psichologinių sutrikimų, įvairių fizinių negalavimų turinčiais žmonėmis. Piešdami ir spalvindami fraktalus, galime tikėtis į dienos šviesą ištraukti įvairių psichologinių problemų, nesėkmių, kompleksų, nepasitikėjimo savimi priežastis ir, atpažinus jas, pradėti keistis. Laukiame jūsų kūrybinėse dirbtuvėse.

Trumpai apie kūrybines dirbtuves

Data rugsėjo 6 d.
Laikas 18 val.
Vieta Meno erdvė, V a.
Trukmė  2 val.
Dalyvavimas  prašome registruotis čia › 
Daugiau informacijos socialiniame tinkle „Facebook“ ›