Telefonas Klaustukas Gestu kalba Sitemap
2017 m. rugpjūčio 31 d.

Rugsėjo 6 d.: „Vilnius „Microsoft Data Platform“ susitikimas

Kviečiame į Nacionalinės bibliotekos Bendradarbystės erdvės ir duomenų entuziastų organizuojamą „Vilnius Microsoft Data Platform“ susitikimą. Tai jau antrasis „Microsoft“ duomenų platformos renginys. Šį kartą į svečius pakvietėme Michałą Żylińskį iš Lenkijos. M. Żylińskis dirba „Microsoft“ didžiųjų duomenų (angl. Big Data) bei sudėtingų skaičiavimų (angl. Big Compute) techniniu vadovu ir yra atsakingas už Europos, Artimųjų Rytų ir Afrikos (angl. EMEA) regionus.

Svečias padarys pranešimą „Hadoop“ ir jo alternatyvos: „Lambda“ architektūros diegimas „Microsoft Azure“ platformoje“. Valdas Maksimavičius, vienas iš šių susitikimų organizatorių, gvildendamas temą „Azure Stream Analytics“, pristatys ir surengs praktinę sesiją su tikralaikiais (angl. Real-Time) automobilio telemetrijos duomenimis.

„Microsoft“ duomenų platformos renginiai skirti visiems, kurie domisi ar dirba su „Microsoft“ duomenų platformos technologijomis. Šiais renginiais siekiama sukurti specialistų bendruomenę, dalytis žiniomis, pristatyti naujas technologijas, diskutuoti ir bendrauti. Kviečiame dalyvauti visus – nuo duomenų bazių administratorių, programuotojų iki verslo analitikos (angl. Business Intelligence) profesionalų ir studentų. Laukiame jūsų.

Trumpai apie renginį 

Data
rugsėjo 6 d.
Laikas 18 val.
Vieta
Renginių erdvė, III a.
Trukmė iki 2 val.
Dalyvavimas
įėjimas laisvas, tačiau kviečiame registruotis ›
Daugiau informacijos socialiniame tinkle „Facebook“ ›