Telefonas Klaustukas Gestu kalba Sitemap
2017 m. rugsėjo 4 d.

Rugsėjo 13 d.: fraktalų piešimo dirbtuvės su Asta Vainoriene

Malonu pristatyti vis didesnio Nacionalinės bibliotekos lankytojų palankumo sulaukiančias kūrybines dirbtuves – fraktalų piešimą. Šį kartą kelionėje į piešimo subtilybes jus lydės patyrusi fraktalinio piešimo metodo praktikė – Asta Vainorienė. Pati fraktalinio piešimo išmokusi pas sertifikuotą mokytoją Laimą Barborą Pauliukėnę ir metodo autorę Tanzilią Polujachtovą, jau šešerius metus A. Vainorienė rengia praktinius užsiėmimus-pamokas grupėms, teikia ir individualias konsultacijas. „Džiaugiuosi šio metodo paprastumu, universalumu, unikalumu ir plačiomis galimybėmis, padedančiomis skleistis kūrybiškumui, vidinei darnai, teigiamoms emocijoms“, – sako kūrybinių dirbtuvių mokytoja.

Primename, kad fraktalai – labai paprasta piešimo technika, paremta spontanišku linijų kūrimu ir spalvinimu. Fraktalų piešimas nėra vien menas, tai ir nuoširdus darbas su savimi, prilygstantis meditacijai. „Šis piešimas tiesiogiai veikia autorių per regą ir lytėjimą, bet poveikį galima papildyti aktyvinant uoslės, klausos ar skonio pojūčius. Taip sukuriamas visa apimantis, švelnus potyris, siekiant harmonijos su aplinka ir savimi“, – teigia A. Vainorienė.

Išbandykite šią įdomią savidiagnostinę priemonę ir pajuskite išlaisvinantį kūrybos džiaugsmą. Kviečiame į fraktalų piešimo dirbtuves Nacionalinėje bibliotekoje. Galite atsinešti savo spalvotų pieštukų.

Trumpai apie kūrybines dirbtuves

Data rugsėjo 13 d.
Laikas 17.30 val.
Vieta Meno erdvė, V a.
Trukmė  2,5 val.
Dalyvavimas  prašome registruotis čia › 
Daugiau informacijos socialiniame tinkle „Facebook“ ›