Telefonas Klaustukas Gestu kalba Sitemap
2017 m. rugsėjo 25 d.

Rugsėjo 28 d.: tarptautinis renginys „Lyderystės komunikacijos vaidmuo keičiant Europos įvaizdį“

Šiandien senute vadinama Europa išgyvena pokyčius. Jos įvaizdis keičiamas būnant daugiakalbe šeima, išgyvenant identiteto krizę, nemokant tinkamai dalintis ir keistis informacija.

Kaip manote, ar Briuselis užtektinai bendradarbiavo su pavienėmis valstybėmis, kad piliečiai aiškiai suprastų, kaip veikia Europos Sąjunga, euras, kas yra ta migracijos krizė ir ,,Brexit“? Ir galiausiai, kaip manote, ar Europos komunikacija sėkminga?

Akimirkai pabandykime įsivaizduoti, kaip galėtume komunikacijos priemonėmis išreklamuoti tokią didžiulę organizaciją kaip Europos Sąjunga, laikomą sudėtinga ir nuobodžia, organizaciją, kurioje vyrauja didžiulis nepasitikėjimas. Ar gebėtumėte išreikšti Europą, iš naujo pakeisdami jos įvaizdį?

Nelengvi klausimai, tačiau renginio svečias yra pasiruošęs diskusijai ir, remdamasis turtinga asmenine patirtimi, pasidalins ne viena įžvalga ir sprendimu, kodėl Europos komunikacija yra nesėkminga ir kaip ją paversti sėkminga.

Su malonumu pristatome šio renginio svečią: Stavros Papagianneas yra vyresnysis komunikacijos strategas, turintis daugiau kaip 20 metų patirtį verslo komunikacijų, ryšių su visuomene, skaitmeninės komunikacijos, socialinės žiniasklaidos ir žiniasklaidos srityse, turintis komunikacijos vadovo Europos Komisijoje patirties. Taip pat S. Papagianneas sėkmingai vadovauja viešųjų ryšių įmonei ,,StP Communications“ Belgijoje, yra knygų ,,Rebranding Europe. Fundamentals for Leadership communication“ ir ,,Powerful Online Communication“ autorius.

Diskusiją moderuos dr. Darius Udrys, viešųjų ryšių ir organizacijų plėtros specialistas, sukaupęs dviejų dešimčių metų tarptautinę darbo patirtį Europoje ir Jungtinėse Amerikos Valstijose. Dr. D. Udrys dėsto komunikaciją Vilniaus universitete, yra ženklodaros (brendingo) agentūros „Neue Unica“ strategijos vadovas ir partneris bei įmonės „Fipra Lithuania“ konsultantas.

Trumpai apie renginį

Data
rugsėjo 28 d.
Laikas
18.30 val.
Vieta
Konferencijų salė, V a.
Dalyvavimas
įėjimas laisvas
Organizuoja
Lietuvos ryšių su visuomene specialistų sąjunga kartu su LR užsienio reikalų ministerija ir Vilniaus universitetu
Svarbu
renginys anglų kalba