Telefonas Klaustukas Gestu kalba Sitemap
2017 m. spalio 3 d.

Spalio 5 d.: knygos „Laimingi žmonės keliauja dviračiais“ pristatymas

Daugelis žmonių mano puikiai žinantys, ko jiems trūksta, kad taptų laimingi. Tačiau kartais laimė ateina pati, reikia tik ją įsileisti. O kartais ji būna visai šalia, tačiau ne ten, kur jos ieškome.

Rasa Sagė yra rašytoja, tinklaraščio www.apiesantykius.lt ir įvairių straipsnių autorė, dviejų

vaikų mama. Rašo visą gyvenimą, tačiau tik tapusi mama rado laiko pažvelgti į savo vidų ir parašyti knygą. 

„Laimingi žmonės keliauja dviračiais“ – pirmoji R. Sagės knyga. Tai istorija apie jaunos moters laimę, apie jos paieškas dviračių šalyje Olandijoje. Tai istorija, kurioje į vieną ornamentą susipina dabartis ir ateitis, kurioje yra raganavimo, stebuklų, netikėtų posūkių, lengvo lėkimo ir neišsenkančios gelmės. Tai vingiuotas ir kalnuotas kelias, kuris, atrodo, veda į niekur, tačiau galiausiai nuveda tiksliai ten, kur reikia. 

Šios knygos skaitymas visiškai neprailgs. Tai bus tarsi pasivažinėjimas linksmaisiais kalneliais: užgniauš kvapą ir nebus kada atsipūsti. Tik atsidusus siužetas iškels svaiginančiai aukštai, apvers viską aukštyn kojom ir laisvu kritimu lakins žemyn. Viskas vyks nenutrūkstamai, užvertus knygą pasijusite kaip ką tik sėkmingai nusileidę ant žemės.

Leidinio pristatyme bus atskleistos visos „Laimingi žmonės keliauja dviračiais“ sumanymo ir rašymo virtuvės paslaptys. Kaip įmanoma parašyti knygą su dviem mažais vaikais ant rankų? Netrukus tai sužinosite.

Ir dar atskleisime vieną paslaptį: renginyje vyks loterija ir galbūt jums nusišypsos sėkmė laimėti šią knygą.

Taigi tikrai verta užsukti. Jeigu dar iki šiol nevažinėjate dviračiu, ateikite pėsčiomis. Labai visų laukiame.

Data spalio 5 d.
Laikas 17.30 val.
Trukmė 1 val.
Vieta Renginių erdvė, III a.
Dalyvavimas įėjimas laisvas
Daugiau informacijos socialiniame tinkle „Facebook“ ›