Telefonas Klaustukas Gestu kalba Sitemap
2017 m. lapkričio 6 d.

Lapkričio 7 d.: Davido Kramerio knygos „Atgal prie atgrasymo: Kova su Putino režimu“ pristatymas (atnaujinta)

*Dėmesio! Renginys perkeltas į lapkričio 7 d. 17 val. 

„Putinas yra rimta grėsmė rusams, kurie jam nepritaria, kaimyninėms valstybėms, kurios renkasi vakarietišką kryptį, ir visai didesnio stabilumo ir saugumo siekiančiai tarptautinei bendruomenei. Kuo greičiau tai pripažinsime, tuo greičiau atrasime efektyvią Putino režimo sulaikymo strategiją“, – savo naujausioje knygoje teigia žymus Jungtinių Amerikos Valstijų tarptautinių santykių ekspertas Davidas J. Krameris.

Knygoje „Atgal prie atgrasymo: Kova su Putino režimu“ („Back to Containment: Dealing with Putin‘s Regime“) D. Krameris nagrinėja ne tik šiuo metu Kremlių valdančio režimo genezę, bet ir Vakarų visuomenės santykių su Rusija klaidas. Taip pat pristatomos įdomios santykių su Kremliumi formavimo strategijos. Ši knyga jau yra sulaukusi didelio pripažinimo JAV akademikų bendruomenėje.

Rusijos režimo visam Vakarų pasauliui keliamą grėsmę Lietuvos nacionalinėje Martyno Mažvydo bibliotekoje pristatys pats knygos autorius D. Krameris. Diskusijoje taip pat dalyvaus žurnalistė Monika Garbačiauskaitė-Budrienė, parlamentarai Andrius Kubilius ir Žygimantas Pavilionis. Diskusiją moderuos Lietuvos Respublikos Seimo Nacionalinio saugumo ir gynybos komiteto narys Laurynas Kasčiūnas.

Kviečiame!

Trumpai apie renginį

Data lapkričio 7 d.
Laikas 17 val.
Vieta Renginių erdvė, III a.
Trukmė 2 val.
Dalyvavimas renginys atviras, bet būtina registruotis ›
Partneris  Lietuvos Respublikos Seimas
Daugiau informacijos socialiniame tinkle „Facebook“ ›

LNB Postai 504x504 Putinas 001