Telefonas Klaustukas Gestu kalba Sitemap
2017 m. gruodžio 1 d.

Gruodžio 5 d.: konferencija „Bibliotekos socialiniams pokyčiams: kultūra ir rinkodara“

Ar kultūra ir rinkodara gali eiti koja kojon? Finansiniai ribojimai – nuosprendis pralaimėti ar kūrybiškumo paspirtis? Kokios kompetencijos įgalins ateities bibliotekas skatinti sėkmingus visuomenės pokyčius? Kaip pasiekti puikių rezultatų, atstovaujant kultūros sektorių, sužinosite dalyvaudami Nacionalinės bibliotekos organizuojamoje konferencijoje „Bibliotekos socialiniams pokyčiams: kultūra ir rinkodara“.

Per pagrindinę sesiją klausysimės Tarptautinės bibliotekų asociacijų ir institucijų federacijos (IFLA) prezidentės Glòrios Pérez-Salmerón, J. E. Lietuvos Respublikos nuolatinės atstovės, nepaprastosios ir įgaliotosios ambasadorės prie UNESCO Irenos Vaišvilaitės, Lietuvos Respublikos Seimo nario dr. Arūno Gelūno sveikinimo žodžių. Pranešimus skaitys Nacionalinės bibliotekos generalinis direktorius prof. dr. Renaldas Gudauskas, Socialinės informacijos centro vyr. projektų vadovė Viktorija Jonikova ir kultūros ministrės patarėjas dr. Viktoras Bachmetjevas. Konferenciją moderuos dr. Marius Lukošiūnas.

Vyks trys teminės sesijos kultūros rinkodaros ypatybes atspindinčiomis ir kylančias problemas gvildenančiomis temomis: kaip plėsti savo auditoriją ribojamiems lėšų eilučių, išgirsite sesijoje „Nulinis biudžetas“; per sesiją „Rėmimas ≠ €“ bus kalbama apie tai, kaip pakelti kultūros projektų vykdymo ir sėkmingos komunikacijos naštą, renkantis, su kuo, kada ir kaip sukirsti rankomis, na, o „Sėkmės pamokos“ pažers įžvalgų ir patarimų žengiant sėkmingų projektų link.

Patirtimi dalysis konferencijos „Penketai“ organizatorė Aistė Jakimavičiūtė, projekto „Minecraft Gigafactory“ variklis Darius Kniūkšta, leidyklos „Lapas“ vadovė Ūla Ambrasaitė, festivalio „Kino pavasaris“ rėmimo vadovas, MO muziejaus vystymo vadovas Mindaugas Morkūnas, viešosios įstaigos „Kauno bienalė“ direktorė dr. Virginija Vitkienė, leidyklos „Alma littera“ prekės ženklo vadovė Giedrė Kraukšlytė, Vilniaus tarptautinio kino festivalio „Kino pavasaris“ vykdantysis direktorius Algirdas Ramaška, kiti rinkodaros ir kultūros profesionalai.

Trumpai apie renginį

Data gruodžio 5 d.
Laikas 9 val.
Vieta Konferencijų salė, V a.
Dalyvavimas renginys uždaras, registracija baigta
Organizuoja Nacionalinė biblioteka
Bendradarbiauja Lietuvos marketingo asociacija (LiMA), Jungtinių Tautų Švietimo, mokslo ir kultūros organizacijos (UNESCO) programa „Informacija visiems“
Stebėkite transliaciją Nacionalinės bibliotekos „YouTube“ kanalas ›

Plakatas