Telefonas Klaustukas Gestu kalba Sitemap
2017 m. gruodžio 5 d.

Gruodžio 7 d.: edukacinis renginys „Muzikos technologijos“

Lietuvos nacionalinė Martyno Mažvydo biblioteka atveria duris lankytojams, kurie dega noru pažinti du iš pirmo žvilgsnio skirtingus dalykus: muziką ir technologijas, todėl kūrybines edukacines programas papildo nauja Muzikos technologijų edukacinė programa.

Muzikos technologijos – tai unikali industrijų sritis, jungianti dvi ypač skirtingas sritis – muziką ir technologijas, be kurių dabar nė vienas neįsivaizduotų savo gyvenimo. Muzikos technologijos apima muzikos įrašus, jų leidybą ir autorių teises, taip pat muzikologiją, mikrofonizaciją, akustiką, fiziką ir net programavimą. Muzikos technologijų sričių specialistus dažniausiai sutiksite televizijos ir radijo stotyse, įgarsinant koncertus, spektaklius, garso įrašų studijose, filmavimo aikštelėse ir daugelyje kitų vietų, kuriose skamba muzika.

Per edukacinį renginį sužinosite esminius muzikos technologijų dedamųjų pagrindus. Aptarsime per įrašus naudojamą programinę ir techninę įrangą, atliksime bandomuosius įrašus.

Kviečiame visus, norinčius išbandyti save kaip garso režisierius, registruotis į šį edukacinį renginį.

Trumpai apie renginį

Data
gruodžio 7 d.
Laikas
14 val.
Vieta
Garso įrašų studija, V a.
Trukmė
1 val.
Dalyvavimas
būtina registracija el. paštu Šis el. pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.
Daugiau informacijos
socialiniame tinkle „Facebook“